Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Florin Dumitrescu a folosit două amulete! Ce lovitură a pregătit pentru Bontea și Scărlătescu

Surpriză de zile mari în ediția 35 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Gina Pistol a anunțat că, la proba de culori, fiecare echipă trebuie să gătească o farfurie specială, având mare grijă la ingredientele alese. Nici n-a pornit bine cronometrul, că Florin Dumitrescu a anunțat ce amuletă folosește!

Chefi la cuțite 2020. Florin Dumitrescu a folosit două amulete! Ce lovitură a pregătit pentru Bontea și Scărlătescu Galerie
Florin Dumitrescu și echipa sa, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Gina Pistol a anunțat în ediția 35 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” o probă deloc simplă! Practic, fiecare echipă a fost nevoită să își aleagă două culori, singurele pe care le poate folosi în farfuria ce urmează să fie degustată de juriul din această ediție, format din tineri studenți, vloggeri sau bloggeri, campioni la sporturi extreme.

Florin Dumitrescu a folosit două amulete în ediția 35 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

„Amuleta mea spune că am dreptul să iau orice amuletă vreau de la un coleg și s-o folosesc pe loc”, a anunțat Florin Dumitrescu. Acesta n-a mai stat pe gânduri și s-a îndreptat rapid către locul în care își ținea Cătălin Scărlătescu amuletele și a ales una extrem de puternică!

citește și: Ce concurent a câștigat amuleta specială! Decizia i-a nemulțumit pe mulți

Mândru și mulțumit de mișcarea făcută, acesta a ales să folosească bonusul ce îi permite să blocheze câte un concurent din fiecare echipă adversă, pe toată durata probei.

citește și: Eliminare șocantă! Sorin Bontea a mai pierdut un bucătar. Cine a fost eliminat

Și apoi a veni o lovitură grea! Florin Dumitrescu a ales să-l blocheze pe Cristian Boca (cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu) și pe Vlăduț Manoliu din echipa lui Sorin Bontea.

Așa cum era de așteptat, aceste mișcări au cam dezarmat echipele adverse și bucătarii au fost nevoiți să se reorganizeze.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Tragere la sorți și o veste grea pentru echipe! Ce temă dificilă a anunțat Gina Pistol... Cum arăta Cătălin Rizea de la Chefi la Cuțite pe vremea când juca rugby: „Acum 1100 și ceva de ani”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Miercuri, 25.10.2023, 17:30
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tată în urmă cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tată în urmă cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tată pentru prima oară. El și soția sa, Georgiana, au publicat mai multe imagini înduioșătoare cu micuța lor pe contul personal de Instagram.

Vineri, 23.02.2024, 18:01
Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a anunțat sexul bebelușului. Ce videoclip înduioșător a publicat pe internet

Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a anunțat sexul bebelușului. Ce videoclip înduioșător a publicat pe internet

Elena Matei, fosta concurentă din sezonul 9 Chefi la cuțite, a anunțat sexul bebelușului. Tânăra este mai fericită ca niciodată de când a aflat că este însărcinată. Iată ce videoclip înduioșător a publicat în mediul online.

Marti, 20.02.2024, 11:55
Marian Cocoș, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit. Mesajele emoționante transmise de foștii colegi de echipă

Marian Cocoș, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit. Mesajele emoționante transmise de foștii colegi de echipă

A murit Marian Cocoș, fost concurent Chefi la Cuțite. În sezonul 2 îi încânta pe colegi și telespectatori cu priceperea și perseverența lui. Mesajul durerors prin care a fost anunțată pierderea antrenorului de box.

Joi, 15.02.2024, 15:41
Un fost concurent de la Chefi la cuțite a rămas fără „casă”. Ce anunț a făcut în mediul online

Un fost concurent de la Chefi la cuțite a rămas fără „casă”. Ce anunț a făcut în mediul online

Un fost concurent a dezvăluit că este pe cale să rămână fără „casa” care l-a găzduit în ultimii ani. Acesta este nevoit să o scoată la vânzare și a apelat la ajutorul internauților.

Vineri, 02.02.2024, 12:40
Ultimele știri
x