Antena Căutare

Cum arată iubita lui Rikito Watanabe, fostul concurent Chefi la cuțite. Cine este tânăra care l-a cucerit:„Vreau să vă anunț ceva”

Rikito Watanabe, fostul concurent al sezonului 9 „Chefi la cuțite”, se mândrește pe rețelele sociale cu iubita lui. Tânărul pare mai fericit ca niciodată în preajma celei care a reușit să-i „fure” inima.

Cum arată iubita lui Rikito Watanabe, fostul concurent Chefi la cuțite. Cine este tânăra care l-a cucerit:„Vreau să vă anunț ceva” Galerie
Rikito Watanabe, fostul concurent al sezonului 9 „Chefi la cuțite”, se mândrește pe rețelele sociale cu iubita lui.

Rikito Watanabe s-a numărat printre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 9 „Chefi la cuțite”. Tânărul a cucerit simpatia publicului cu felul său carismatic și comportamentul față de colegii săi din competiție.

Încă de când se afla în emisiune, fostul concurent a dezvăluit că este foarte atras de femeile din România, pentru că sunt foarte frumoase. La mai bine de 8 luni de la Finala „Chefi la cuțite”, Rikito Watanabe pare că este mai îndrăgostit ca niciodată de o fată din Putna, Suceava.

Vestea că fostul concurent al show-ului culinar are o iubită a luat prin surprindere pe toată lumea. Acesta și-a anunțat prietenii virtuali că și-a găsit sufletul pereche printr-o imagine alături de tânăra care l-a cucerit.

Cum s-a fotografiat Rikito Watanabe alături de iubita lui

De curând, Rikito Watanabe a publicat pe contul de Instagram o imagine cu Bibi, fata care l-a cucerit. Tânărul și-a luat inima în dinți și s-a decis să o prezinte comunității sale de prieteni din mediul online.

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” s-a lăsat fotografiat în timp ce este îmbrățișat de partenera lui. Imaginea a atras atenția internauților, iar descrierea tânărului a uimit pe toată lumea.

Citește și: Cu ce se ocupă Rikito Watanabe, fostul concurent "Chefi la cuțite", atunci când se află în afara competiției. Ce a dezvăluit

Buna ziua, buna ziua.. diamantelor! Vreau să vă anunț, a apărut iubita mea în viața mea!!❤️‍🔥💚🤗💎Ea este Bibi, este din Putna Suceava🥰. Avem o relație în care râdem mult, dar și cu multă dragoste. Ea îmi atrage atenția mereu când mă uit după alte fete 😂(câteodată ma joc cu focul eu 😂). Sper să facem o relație și mai frumoasă. Să aveți grijă de voi”, a scris el, vizibil entuziasmat și mândru.

În postarea făcută de Rikito Watanabe se poate observa și o poză în care Bibi își sărută pasional iubitul pe obraz.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea fostului concurent „Chefi la cuțite” a strâns mai bine de 10 mii de like-uri, semn că este apreciat de foarte multe persoane în mediul online. Nici reacțiile pozitive și felicitările nu au lipsit prea mult din peisaj.

Te corectez? Of, of 😂😂O fac din dragoste pentru tine 😂🥺💖. Știi doar că te iubesc”, a fost comentariul Biei la seria de poze a iubitului ei.

Citește și: Rikito Watanabe (Riki) are un frate! Cum arată tânărul și ce s-a aflat despre familia concurentului de la „Chefi la cuțite”

Te iubesc!!!!!! Nu mă mai joc cu focul!!”, i-a răspuns Rikito Watanabe, amuzat de replica sa.

„Felicitări👏 Ai făcut o alegere bună 👍🔝 Moldovencele sunt cele mai bune din toate punctele de vedere”, „Câtă iubireee! Vă urez tot ce este mai bun pe lume. Sănătate și să credeți mereu unul în celălalt. Pup, diamanelor!” sau „Felicitări, vă stă foarte bine împreună!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită felicitări și complimente.

Rikito Watanabe a ținut neapărat să le mulțumească prietenilor săi virtuali pentru cuvintele frumoase și urările de bine printr-un alt mesaj.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x