Cu ce se ocupă Rikito Watanabe, fostul concurent "Chefi la cuțite", atunci când se află în afara competiției. Ce a dezvăluit

Rikito Watanabe, simpaticul japonez care a făcut furori în cadrul emisiunii Chefi la cuțite, a arătat publicului cu ce se ocupă atunci când se află în afara competiției.

Rikito Watanabe, simpaticul japonez care a făcut furori în cadrul emisiunii Chefi la cuțite, a arătat publicului cu ce se ocupă atunci când se află în afara competiției.

Antena 1

Rikito Watanabe (Riki) a impresionat publicul cu talentul său în arta culinară, dar și cu felul carismatic. Tânărul a făcut senzație cu preparatele sale asiatice în sezonul 9 "Chefi la cuțite", iar jurații au rămas surprinși de modul în care acesta gătește.

Fostul concurent s-a făcut remarcat imediat prin energia pe care o emană și prin veselia cu care abordează orice situație. Deși este discret în ceea ce privește viața lui personală, Rikito Watanabe s-a decis să le arate telespectatorilor cu ce se ocupă în afara competiției.

Ce face Rikito Watanabe atunci când se află în afara competiției

Fostul concurent Chefi la cuțite se mândrește cu o viață activă și cu bolidul său de lux. În cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars, Rikito Watanabe a vorbit despre pasiunea lui pentru mașinile puternice.

Tânărul a dezvăluit faptul că nu este un fan al vitezei, însă îi place zgomotul pe care îl face un bolid puternic. Acesta a mai mărturisit că are carnetul de conducere de aproximativ 8 ani, iar până acum a avut trei accidente, dintre care unul a fost mai grav: "Când am fost în Statele Unite ale Americii, am făcut un accident foarte mare. Am fost la un pas de moarte, mi-am "stricat" 24 de oase. Din acest motiv sunt un băiat prudent la volan și îmi place să am grijă."

Deși a trecut și prin momente dificile, fostul concurent "Chefi la cuțite" și-a păstrat zâmbetul pe buze și a rămas la fel de optimist.

Citește și: Cum arăta Rikito Watanabe (Riki) în anul 2013, inainte să ajungă celebru. Cu ce se ocupă acesta, de fapt

"Îmi place să fac lumea să râdă. Cred că pot să fiu comediant.", a mai spus el, la Antena Stars.

De asemenea, Rikito Watanabe a mai dezvăluit și faptul că a legat o relație specială cu Elena Matei, colega sa din echipa verde.

În viața de zi cu zi, tânărul se ocupă de un restaurant asiatic la malul Mării Negre. El colaborează cu Shoji Toshihisa, concurent în sezonul 8 la "Chefi la Cuțite", care l-a inspirat să se înscrie în concurs.

Rikito Watanabe se mândrește cu familia lui

Fostul concurent "Chefi la cuțite" a dezvăluit în cadrul show-ului culinar că are frați mai mici. Acesta nu ezită să publice pe contul de Instagram imagini cu cele mai importante persoane din viața lui, motiv pentru care a postat o poză cu fratele său mai mic, Fredo Watanabe.

Rikito Watanabe are o legătură foarte strânsă și îi place să petreacă timp alături de fratele său, lucru evident din postările sale.

"O zi obișnuită în Belarus alături de fratele meu!", a scris el la descrierea unei fotografii cu micuțul.

Rikito Watanabe este foarte mândru de fratele său, Fredo Watanabe. Cei doi se înțeleg foarte bine și petrec momente speciale în familie de câte ori prin ocazia.

Se pare că bucătarul este un familist convins și încearcă să își țină familia cât mai aproape de el.

Ultimele știri