Căutare Live

Cum arată soția lui Radu Micu, primul concurent eliminat din echipele de la Chefi la cuțite. Actorul are o familie superbă

Radu Micu este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite și, deși și-ar fi dorit să rămână mai mult în competiție, faptul că a ajuns în echipe l-a bucurat extrem de mult.

Radu Micu a fost eliminat de la Chefi la cuțite

Antena 1

Radu Micu este actor și familist convins. Primul concurent care a părăsit echipele de la Chefi la cuțite este căsătorit de 14 ani cu Antonia Ionescu și împreună au doi copii:

„Sunt căsătorit de 14 ani. Am 2 copii: o fetiță de 3 ani, un băiat de 14 ani și a fost una din realizările mele și el și fata. În anul în care s-a născut fiul, l-am pierdut pe tata”, a spus Radu Micu, în preselecțiile de la Chefi la cuțite.

Antonia Ionescu, soția lui Radu Micu, este o actriță cunoscută

Antonia Ionescu, soția lui Radu Micu, este și ea actriță. Are 37 de ani și o carieră impresionantă la activ, în lumea teatrului și a filmului: „Rămâi cu mine”, Eminescu versus Eminem”, sau „Tarantyno”, sunt câteva dintre filmele în care a jucat.

În ceea ce privește cariera și soțul Antoniei, Radu Micu, se mândrește cu realizări deosebite, iar după cum a mărturisit, cel mai mult i-a plăcut să joace în piesa de teatru „Hoții de frumusețe”.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Radu Micu i-a impresionat pe chefi cu o rețetă din 1841! Ce a făcut Mihai Bendeac în platou

Actorul a mărturisit, tot în preselecții, că a fost încurajat de familia lui înainte de plecare: „Fiul meu mi-a spus că sunt un bucătar de 5 stele”, a spus Radu Micu în etapa preselecțiilor.

Mai mult, actorul a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre familia lui.

Cum a fost eliminat Radu Micu de la Chefi la cuțite

Intrați la duel, concurenții din echipa albastră și cei din echipa verde s-au întrecut în rețete pe bază de usturoi. După ce au degustat farfuriile, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au acordat puncte și, după ce au făcut totalul, s-a aflat ce concurent a fost eliminat, în ediția din 4 mai 2021, din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

De data aceasta, concurentul care a fost eliminat a obținut opt puncte, un punctaj surprinzător de mare. În opinia chefilor, acest lucru arată faptul că sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” se anunță a fi unul palpitant și cu mulți bucătari talentați.

Astfel, Radu Micu, din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, a părăsit competiția Chefi la cuțite, cu capul sus.

În vârstă de 38 de ani, Radu Micu, de meserie actor, a fost încurajat de bunul său prieten, Mihai Bendeac, în etapa preselecțiilor.

Cei doi au făcut senzație cu dezvăluiri savuroase și apoi am aflat că tânărul are un proiect al său prin care încearcă, prin intermediul unui clipuri video online, să descopere și să prezinte rețete vechi românești. Pentru rețeta sa numită „Trei scuze doi tocmagi împărățești căzuți în pădure”, acesta a primit șansa de-a merge mai departe, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Din păcate, concurentul a fost eliminat după primul duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cătălin Rizea și Adda au degustat preparatele pentru a da verdictul! Au ieșit scântei între chefi

Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent... Prima reacție a Ginei Pistol, după retragerea de la Chefi la cutite: „N-am fost în apele mele trei zile”...
Ultimele știri
x