Antena Căutare

Cum arată soțul Amaliei Mihart (Esa). Imagine înduioșătoare cu familia concurentei din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu

Amalia Mihart (Esa), din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, se mândrește cu o familie minunată. Iată cum arată soțul și cei doi copii ai lor.

Colaj cu Amalia Mihart (Esa) în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
Amalia Mihart (Esa), din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, se mândrește cu o familie minunată | Antena 1

Amalia Mihart (Esa) se numără printre concurenții sezonului 11 Chefi la cuțite care au atras rapid atenția telespectatorilor. Aceasta a impresionat publicul cu povestea ei de viață și talentul în arta culinară încă din etapa preselecțiilor.

Norocul i-a surâs și în bootcamp. Concurenta a reușit să treacă cu bine peste probele dificile. Mai mult decât atât, Amalia Mihart (Esa) a ajuns în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, purtând tunica neagră.

Parcursul său de până acum în competiție a fost unul de-a dreptul spectaculos. Amalia Mihart (Esa) și-a impresionat cheful cu abilitățile sale de bucătar. În plus, farfuriile sale au obținut punctaje bune de-a lungul duelurilor.

Cum arată soțul Amaliei Mihart (Esa) din sezonul 11 Chefi la cuțite

Amalia Mihart (Esa) din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu este destul de activă pe contul oficial de Instagram. Printre postările sale legate de meseria pe care o practică zilnic se numără și câteva imagini cu familia ei.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2023. Paul Tudosescu, reacția care a lăsat-o mască pe Amalia Esa. Ce i-a zis, fără pic de reținere

La finalul lunii aprilie, aceasta a publicat o poză înduioșătoare cu soțul său și cei doi copii ai lor. Concurenta este o mămică mândră cu un băiețel și o fetiță. Deși apare des pe micile ecrane ale publicului, puțini au avut ocazia până acum să vadă cele mai dragi persoane din viața ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că familia este foarte importantă pe Amalia Mihart (Esa), motiv pentru care nu uită să petreacă momente speciale alături de bărbatul care a cucerit-o în urmă cu mulți ani, dar și în compania micuților săi.

Citește și: Ce mesaj a transmis Amalia Mihart de la Chefi la cuțite sezonul 11, după ce a fost criticată. Ce detaliu i-a surprins pe mulți

„O super familie!”, „Multă sănătate! Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!” sau „Dumnezeu cu voi!”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte frumoase.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Ce mesaj a transmis Florin Borșaru, după ce a fost la un pas să fie eliminat din nou de la Chefi la cuțite. Ce a zis... Stelian Nistor, concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu, are o soție superbă. Cât de frumoasă este Daniela...
Video Chefi la cuțite | Sezonul 12, 1 octombrie 2023. Ce echipă a câștigat al treilea battle: E prima oară în viața mea! Chefi la cuțite | Sezonul 12, 1 octombrie 2023. Ce echipă a câștigat al treilea battle: E prima oară în viața mea! Duminica, 01.10.2023, 22:30
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cine a câștigat al treilea battle. Ce echipe au intrat la duel

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cine a câștigat al treilea battle. Ce echipe au intrat la duel

Banda a adus verdictul mult așteptat din ediția 18 a sezonului 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. Iată ce echipe au intrat la duel, dar și ce jurat a mers cu concurenții să savureze din plin victoria battle-ului cu numărul trei.

Duminica, 01.10.2023, 21:59
Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Sorin Bontea a dat cu tava de pământ. Ce i-a spus lui Florin Dumitrescu: „Ne-au îngropat!”

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Sorin Bontea a dat cu tava de pământ. Ce i-a spus lui Florin Dumitrescu: „Ne-au îngropat!”

Chef Sorin Bontea a răbufnit și a aruncat cu tava de pământ în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 1 octombrie 2023. Juratul a făcut acuzații grave la adresa echipei magenta, iar spiritele au început să se încingă pe platoul de filmare.

Duminica, 01.10.2023, 21:15
Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Răzvan Mincă a avut nevoie de intervenția medicului. De ce a răbufnit Cătălin Scărlătescu

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Răzvan Mincă a avut nevoie de intervenția medicului. De ce a răbufnit Cătălin Scărlătescu

Răzvan Mincă, concurentul din echipa turcoaz, a suferit o accidentare dureroasă în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu a „explodat” în bucătărie de nervi și nu și-a mai putut stăpâni reacțiile.

Duminica, 01.10.2023, 21:10
Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ce a adus haos. De ce s-a „certat” cu Florin Dumitrescu

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ce a adus haos. De ce s-a „certat” cu Florin Dumitrescu

Chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă „periculoasă” ce a adus haosul în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. Chef Florin Dumitrescu, la un pas să cedeze și să abandoneze tot.

Duminica, 01.10.2023, 21:03
x