Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Ruby, show de zile mari la degustare. De ce s-a luat chef Sorin Bontea cu mâinile de cap. Ce a spus

Ruby, invitata specială din ediția 16 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2023, a făcut show de zile mari la degustare. Artista a fost foarte atentă la preparatele chefilor, iar reacțiile lor nu au întârziat să apară. Iată ce a putut să spună vedeta despre mâncare din care a gustat, dar și care este motivul pentru care chef Sorin Bontea s-a luat cu mâinile de cap.

colaj foto cu ruby si gina pistol la degustare si poza cu florin dumitrescu si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Artista a făcut spectacol la degustare, în ediția 16 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Ana Claudia Grigore, cunoscută pe numele de scenă Ruby, a pășit în ediția 16 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2023 pentru a degusta preparatele chefilor. Cântăreața a avut o responsabilitate foarte mare. Aceasta a fost nevoită să aleagă câștigătorul avantajului din această seară.

Vedeta i-a dezvăluit Ginei Pistol că îi place foarte mult să mănânce, fiind pasionată de tot ce înseamnă arta gastronomiei: „Disperată sunt după mâncare. Sunt foarte pofticioasă, poftesc la toate alea!”.

Chef Sorin Bontea s-a luat cu mâinile de cap când a auzit-o pe artistă că de pe masă lipsesc sarmalele, cartofii prăjiți și șnițelul.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023. Alin Vădean a trecut prin emoții uriașe când a gustat farfuria. Ce verdict i-au dat chefii

„Ăla nu știu ce e, arată ca o omletă sofisticată. Ca aspect, peștele foarte frumos pentru o omletă”, a spus Ruby despre preparatul lui chef Florin Dumitrescu. Juratul s-a închinat când superba cântăreață a început să guste din farfuria lui.

„I-a căzut fața lui Florin când a auzit. După cât a muncit acolo și cât a făcut...”, a spus chef Sorin Bontea.

Ruby, momentul care a generat hohote de râs la degustarea din ediția 16 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 1 mai 2023

Ruby a făcut un show de zile mari la degustare. După ce a mâncat din farfuria lui chef Florin Dumitrescu, artista nu s-a putut abține și i-a cerut Ginei Pistol puțină lămâie să pună pe pește. Replica ei a generat hohote de râs în culisele emisiunii.

„M-a durut inima că îmi pun furculița acolo și că deranjez culorile de la locul lor. Hai Gina, fă-mi tu furculița perfectă! Stric aici toată frumusețea”, a zis vedeta când a ajuns la preparatul lui chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023. Dumitru Linguraru, dezvăluire despre Sorin Bontea. Ce cadouri a adus chefilor și cu ce i-a uimit

„Facem și avionul?!”, i-a spus prezentatoarea TV în timp ce îi dădea să mănânce artistei.

„Tocana de fructe de mare cred că a făcut-o chef Scărlătescu. Lui chef Scărlătescu nu îi place să concureze? Își pune semnătura în farfurie ca să-l voteze toată lumea?”, a spus Ruby la degustare în glumă.

„Am fost impresionată de fiecare gust în parte, chiar dacă am râs și am glumit”, a mai adăugat ea.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Gina Pistol a anunțat un avantaj nou. Chefilor nu le-a venit să creadă. Despre ce este vorb... Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Cine a câștigat amuleta 16. Ce dezvăluire a făcut Ruby atunci când l-a văzut pe Alexandru C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x