Antena Căutare

Cum se distrează jurații, în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”! Imagini de senzație

Sezonul 8 „Chefi la cuțite” este unul cu adevărat spectaculos și plin de povești de viață emoționante, rețete savuroase și momente amuzante, ce fac deliciul publicului.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția nouă am putut descoperi care este atmosfera și în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Rând pe rând, cei trei chefi și-au făcut apariția la platourile de filmare „Chefi la cuțite”, pentru a pregăti o nouă ediție de show.

citește și: Shoji Toshihisa este japonezul care a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! Reacția lui Cătălin Scărlătescu

Sorin Bontea a venit pregătit să muncească, în timp ce Cătălin Scărlătescu și-a făcut apariția cu nelipsitul său leuștean, aducător de noroc în luptele pentru amulete.

Cum se distrează jurații, în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”! Imagini de senzație

Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu, în schimb, și-a făcut apariția pe trotineta electrică, ascultând muzică la boxe. Acesta a fost și momentul în care și-a făcut apariția Gina Pistol și cei doi au început să danseze, semn că atmosfera este una extrem de interesantă în culisele „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi despre ce este vorba!

Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public, înregistrând cele mai bune cifre din acest sez... Shoji Toshihisa este japonezul care a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! Reacția lui Cătălin Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x