Antena Căutare

”Mă mai țineți minte? Am fost în vacanță împreună!” Chef Scărlătescu a dat anunț matrimonial?! O concurentă l-a dat de gol!

”Bucătăria pentru mine e mai mult o terapie psihică”, spune Mihaela Enache. La cei 46 de ani, i-a mai cunoscut pe chefi. Pe chefi, adică pe chef Scărlătescu! 

”Bucătăria pentru mine e mai mult o terapie psihică”, spune Mihaela Enache. La cei 46 de ani, i-a mai cunoscut pe chefi. Pe chefi, adică pe chef Scărlătescu!

Puțină răbdare, că revenim la subiect! Preparatul ajunge pe masa chefilor!

”Eu nu pot să mănânc de foame așa ceva”, e prima replică. Mai adaugă niște sos de soia și parcă se schimbă gustul. Să ghicim acum despre cine e vorba: doamnă în vârstă... cu burtă, mustată. Doamnă ați zis?

Ei bine, de la primul contact vizual începe distracția! ”Mă mai țineți minte?”, îl întreabă concurenta pe chef Scărlătescu. ”V-am contactat pentru o vacanță pe un vas de croazieră”, își continuă povestea.

Până la glume n-a mai fost decât un pas: ”Ia zi-ne Scărlătescule, tu asta faci, dai anunțuri matrimoniale?”

Și ce să vezi? Tocmai el nu i-a dat cuțitul! Le-a luat, în schimb, pe celelalte două și merge mai departe!

Cuțitul de la Scărlătescu, visu' la femei! ”Dar ce-are, doamnă, de îl vreți numai pe el? Acum veniți și pupați-l!”... E român, a crescut în Belgia și stă în bucătărie de la 13 ani: ”Ești savuros, băiatule! Felicitări pentru atitudine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x