Antena Căutare

Daniela Grădinaru, doamna de „fier” care a topit inimile chefilor: „Am fost șefa lui 7 ani la muncă, acasă sunt șefă toată viața”

În a cincea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, o concurentă care a făcut senzație a fost Daniela Grădinaru, impiegat de mișcare la compania de metrou.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurenta din sezonul 8Chefi la cuțite” a pregătit o rețetă specială de desert, totul în timp ce și-a spus emoționanta poveste de viață.

„E o experiență nouă. Și de ce să nu mă vadă și pe mine lumea la televizor?! Voi găti tradițional, o rețetă de plăcinte cu brănză, cunoscute și ca poale-n brâu”, a zis Daniela Grădinaru, extrem de convinsă că îi va impresiona pe chefi.

citește și: Scărlătescu, la un pas s-o pățească la „Chefi la cuțite”! La ce este alergic: „Mi se umflă capul”

Cu lacrimi în ochi, femeia a povestit că fiica sa locuiește în prezent în Canada. După 25 de ani de căsnicie, aceasta se pregătea să facă nunta de argint atunci când și-a văzut hainele în saci.

Daniela Grădinaru, doamna de „fier” care a topit inimile chefilor: „Am fost șefa lui 7 ani la muncă, acasă sunt șefă toată viața”

Daniela Grădinaru la „Chefi la cuțite”

Daniela Grădinaru la „Chefi la cuțite”

A urmat divorțul, dar fericirea și-a făcut din nou apariția. De șapte ani, Daniela Grădinaru și-a găsit iubirea, în persoana unui coleg de muncă.

„L-am cunoscut pe Ovidiu, mecanic, sunt cu el de șapte ani. Șefa lui am fost la muncă șapte ani și șefa lui în continuare...toată viața”, a glumit concurenta.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Surpriza pregătită de Alex Abagiu și Radu Vlăduț, la Chefi la cuțite! Ce au găsit chefii în farfurie... Andrei Hîncu a dat multe bătăi de cap chefilor! Ce ingredient misterios a folosit: „E de ținut minte, voi încerca și eu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x