Antena Căutare

Elena Matei, surprinsă într-o rochie cu un decolteu adânc. Cum a arătat finalista de la Chefi la cuțite la un eveniment special

Elena Matei este cu siguranță una dintre cele mai îndrăgite concurente din toate cele 9 sezoane de Chefi la cuțite, care s-au difuzat până acum. Recent, Elena Matei a pozat într-o ipostază care i-a încântat pe fani.

Colaj cu Elena Matei la Chefi la cuțite Galerie
Elena Matei a purtat o rochie care îi pune silueta în evidență | Antena 1

La nunta unor prieteni Elena Matei pur și simplu a strălucit, într-o rochie mulată cu un decolteu adânc. Elena Matei are o mulțime de fani pe rețelele sociale și publică des imagini în diverse ipostaze. Imaginea publicată recent a adunat peste 11 mii de aprecieri din partea celor care o urmăresc pe Elena Matei, pe contul său de Instagram.

„Nunta prietenilor noștri? Ziua mea? Ziua lui? Sau ziua noastră? Da, au picat în aceeași zi și jur că a fost cea mai frumoasă zi de naștere de până acum. Dar și cea mai frumoasă nuntă la care am fost și credeți-mă că eu am fost la multee nunți”, a scris Elena Matei în dreptul fotografiei.

Elena Matei de la Chefi la cuțite i-a uimit pe fani cu apariția sa

Fanii și prietenii au fost încântați să o vadă pe Elena Matei în această ipostază.

„Prea nebună ești, aproape artistă”, a comentat Keed, cocnurentul din echipa albastră.

„Ești magnifică”, „Cea mai frumoasă”, i-au scris fanii în comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea de viață a Elenei Matei, concurenta lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 9

Elena Matei a fost finalista lui Sorin Bontea în cel de-al nouălea sezon de Chefi la cuțite.

Elena Matei are o poveste tristă de viață, care a determinat-o să devină mai puternică. Tânăra a povestit la preselecții că după moartea tatălui său,ea a devenit stâlpul familiei.

„Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani, într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu”, a dezvăluit tânăra, extrem de emoționată.

În audiții am aflat despre ea că este de meserie bucătar și că a încercat mereu să „fure meserie”, pentru a se perfecționa. Avea doar 18 ani atunci când s-a angajat ca ospătar și, în scurt timp, a demonstrat că are potențial și că poate mult mai mult. Așa a început cariera sa de bucătar.

„Locuiesc singură de la vârsta de 15-16 ani, atunci când a murit tatăl meu. Mama a încercat să se angajeze în România, dar salariul era foarte mic, moment în care i-am zis că ar trebui să se întoarcă în străinătate”, a dezvăluit Elena Matei, explicând că deși nu a fost deloc ușor, a reușit totuși să se descurce.

Citește și: Mesajul lui Keed pentru Elena Matei, chiar de ziua ei. Ce a recunoscut concurentul de la „Chefi la cuțite”

Pentru felul său muncitor și prietenos de-a fi, publicul a îndrăgit-o imediat și, într-un timp extrem de scurt, Elena Matei a adunat mai bine de douăzeci de mii de urmăritori pe pagina sa personală de Instagram.

Ipostaza în care a fost surprinsă Narcisa Birjaru, după ce nu a mai fost activă pe rețelele de socializare o perioadă în... Miruna, fiica lui Sorin Bontea, surprinsă în brațele unui tânăr. Cum arată cel care i-a cucerit inima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x