Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elena Matei i-a uluit pe jurați cu rețeta pregătită, dar și cu dezvăluirile făcute

În ediția 4 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, Elena Matei a pregătit o rețetă de choux a la crème, cu care a sperat să-i impresioneze pe jurați.

Pentru preparatul său, Elena Matei a primit trei cuțite

Antena 1

Tânăra în vârstă de 22 de ani, de meserie bucătar, a ales să pregătească o rețetă de choux a la crème. Deși este studentă la Politehnică, blondina a arătat că are o imensă pasiune pentru gătit.

Elena Matei i-a impresionat pe jurați cu dezvăluirile sale, în ediția 4 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

După ce a pregătit o super rețetă de choux a la creme și după ce s-a „certat” cu jurații, iată că a venit momentul ca Elena Matei să afle ce verdict a primit preparatul său.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elena Matei s-a „certat” cu chefii prin ușă! Care a fost motivul

Plină de energie, dezinvoltă și cu o atenție specială la detalii, tânăra i-a captivat pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu cu dezvăluirile sale. Luată la întrebări, aceasta a explicat cum face anumite sosuri și cum procedează în cazul unor rețete.

„Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani, într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu”, a dezvăluit tânăra, extrem de emoționată.

Concurenta a continuat astfel să-i surprindă pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și pe Sorin Bontea cu atitudinea sa de milioane și apoi a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de chefi.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Liviu Chiorpec a anunțat cine a câștigat amuleta 4. Verdict complet neașteptat

Pentru preparatul său, Elena Matei a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elena Matei s-a „certat” cu chefii prin ușă! Care a fost motivul... Cât de mari s-au făcut fetele lui Florin Dumitrescu. Chef-ul se mândrește cu o familie superbă...
Ultimele știri
x