Antena Căutare

Elwira Petre și tatăl lui Ruby, printre concurenții celei de-a patra ediții Chefi la cuțite

Elwira Petre și tatăl lui Ruby se numără printre concurenții din ediția 4 a sezonului 9 de Chefi la cuțite

Elwira Petre, într-o rochie neagră, la Cheif la cuțite Galerie
Ediția 4 Chefi la cuțite vine cu noi surprize | Antena 1

Duminică, de la ora 20.00, chefii se întorc cu o nouă rundă de degustări pe nevăzute și o nouă confruntare pentru mult râvnitele amulete. Liviu Chiolpec este cel care le va juriza în această ediție farfuriile, iar comentariile acide și amuzante vor fi din plin și de această dată.

Printre concurenții care vor trece pragul show-ului de cooking de la Antena 1 se numără și Elwira Petre. Frumoasa profesoară de dans sportiv vine cu o rețetă tradițională poloneză, cu care speră să îi surprindă pe cei trei chefi. O gospodină desăvârșită, Elwira are veleități nu doar pe ringul de dans, ci și în bucătărie, spațiu în care a început să petreacă tot mai mult timp, după cum chiar ea povestește.

Cine este Manuel Grigore, tatăl lui Ruby

Printre concurenții din 7 martie 2021 de la Chefi la cuțite se numără și Manuel Grigore, tatăl lui Ruby de la Chefi la cuțite.

Vezi imagini în GALERIA FOTO.

“Nu îmi place să spun că sunt tatăl Claudiei (aka Ruby) pentru că pare că profit de fata mea”, a povestit Manuel Grigore la Chefi la cuțite. Venit din Italia, acesta este pus pe fapte mari – își dorește foarte mult să ajungă în etapa următoare. Care este povestea lui și ce preparat a pregătit pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu telespectatorii vor descoperi duminică seara, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Connect-R a pregătit chefilor o rețetă inventată de el, numită „tortul săracului”

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Nicoleta Pop i-a adus Ginei Pistol un cadou ce a făcut-o să plângă de emoție

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Nina Mara a uimit cu povestea sa de viață. A pornit cu un cal și o căruță, azi are o afacere

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Cine este sosia lui Cătălin Scărlătescu. Aytaç Doğan, artistul turc care seamănă leit cu chef-ul român: „E 1 la 1 Scărlă... Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elwira, soția lui Mihai Petre, i-a uluit pe chefi cu o rețetă poloneză și dezvăluiri emo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x