Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Connect-R a pregătit chefilor o rețetă inventată de el, numită „tortul săracului”

Surpriză de zile mari în ediția 3 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Celebrul cântăreț Connect-R a venit să prezinte o rețetă inventată chiar de el.

Connect-R la Chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Acesta a fost și momentul în care am putut afla detalii neștiute din viața lui Connect-R.  | Antena 1

Gina Pistol a stat de vorbă cu Connect-R și a putut afla care este motivul pentru care a venit, în ediția 3 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Connect-R a făcut senzație cu o rețetă de tort inventată de el, la „Chefi la cuțite” sezonul 9

„Am venit că m-a zăpăcit fii-mea. M-a tot întrebat când mergem la Chefi la cuțite. E o poveste întreagă, dar când am venit la testarea Covid și a văzut că îmi bagă bețișorul pe nas a zis că nu mai vrea la Chefi la cuțite, că vrea acasă. Dar m-a întrebat dacă pot să îi aduc cuțitul de aur. Păi aș fii cel mai tare tătic, m-aș scoate pentru tot anul! Eu cred că chefii o să fie surprinși”, a dezvăluit celebrul cântăreț, în timp ce a pregătit rețeta sa de tort.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Connect-R a făcut show cu rețeta de tort, dar și cu dezvăluirile sale

Artistul și-a ales ingredientele necesare și apoi a încercat să își amintească pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a realiza un desert cu totul și cu totul special, pe care l-a inventat în copilăria sa.

Acesta a fost și momentul în care am putut afla detalii neștiute din viața lui Connect-R.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Sunt făcut pentru asta, mi-am ratat meseria”, a glumit Connect-R, în timp ce își decora specialul tort.

Citește și: „Speak la cuțite”, episodul 3. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Apoi, extrem de nerăbdător, cântărețul care „vara nu doarme” s-a dus în spatele ușilor, pentru a urmări cu atenție degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Sorina Gabor și soțul său au făcut spectacol savuros! Ce a recunoscut Florin Dumitrescu... Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Connect-R a făcut show cu rețeta de tort, dar și cu dezvăluirile sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x