Antena Căutare

Faye Papa e senegalezul care i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite”! „În țara mea bărbații n-au voie în bucătărie”

Un senegalez stabilit în România de câțiva ani a decis să vină la emisiunea „Chefi la cuțite”, ca să demonstreze că se pricepe extrem de bine la gătit. Faye Papa a făcut senzație cu povestea sa incredibilă de viață!

Faye Papa e senegalezul care i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite”! „În țara mea bărbații n-au voie în bucătărie” Galerie
Faye Papa la emisiunea „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Faye Papa a venit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a se convinge că are tot ceea ce îi trebuie pentru a ajunge în etapa următoare din competiție.

Concurentul a decis să îi uimească pe chefi cu o rețetă senegaleză de pește cu orez, în stil tradițional.

Faye Papa e senegalezul care i-a uimit pe jurații Chefi la cuțite

„Sunt antrenor de fitness de opt ani. Am lucrat în IT, am lucrat cu calculatoarele, dar mi-am dat seama că nu e asta pentru mine.

citește și: Levent Sali a făcut show la „Chefi la cuțite”! În ce film a jucat Sorin Bontea

Trebuia să lucrez cu oamenii, să respir, să îmi răspundă omul, nu să am un program care să răspundă pentru mine. Nu am ales să fac fitness că n-am avut ce să fac, a fost o opțiune bună.

Am început de la bază, dar ca să atrag lumea am început cu cultura mea, cu dans african în stil sport. Sport am făcut întotdeauna. Acum nu sunt doar antrenor de fitness, ci și pregătesc antrenorii de fitness, am mers la un nivel mai înalt. Lucrez și în România și în Olanda. Pe lângă faptul că sunt antrenor de fitness eu sunt și la școală, învăț despre nutriție, să devin tehnician nutriționist. Mâncarea românească îmi place, tot ce e fără porc îmi place mult: sarmale, drob, mămăligă.

citește și: S-a dat primul cuțit de lemn la „Chefi la cuțite”! Cătălin Cazacu i-a lăsat mască pe jurați

Pasiunea cu gătitul a început când am venit în România. Înainte să vin în România, în Senegal, băieții nu au voie să intre în bucătărie. Deci, eu niciodată nu am spălat un cuțit!”, a dezvăluit Faye Papa, în timp ce e a gătit orez roșu cu legume și pește.

Odată ajuns în fața celor trei jurați, concurentul a dezvăluit că este în România de 13 ani și că a făcut studii de inginerie pentru a-și face părinții mândri, dar la un moment dat, sătul de IT, a decis să facă schimbarea cu fitnessul! Povestirile concurentului i-au uimit pe jurații „Chefi la cuțite” și aceștia i-au pus numeroase întrebări.

Chiar dacă a primit doar un cuțit, Faye Papa a fost încântat de experiența sa la „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Bucurie uriașă la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta dată de Nicolai Tand... Cătălin Scărlătescu, gest complet neașteptat! Ce surpriză a trăit Florin Dumitrescu: „Sărut mâna, maestre”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x