Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2020. Cei mai buni chefi din România au jurizat farfuriile din finală! Ce au decis

Momente extrem de tensionate în finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8. După ce au gătit rețete savuroase, cei trei finaliști au așteptat ca bucătari celebri din România să le analizeze farfuriile.

Juriu format din chefi celebri din România, în finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8 Galerie
Juriu format din chefi celebri din România, în finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

În finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 de la Antena 1, difuzată în data de 16 decembrie 2020, Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche și-au ales fiecare câte o echipă de bucătari, alături de care au încercat să gătească rețete savuroase!

Vă reamintim faptul că echipa Roxanei Blenche este formată din Vincent Lointier, Cristian Boca, Claudia Radu, Roxana Vasile și din Andrei Hîncu (Kani). Maria Șandru i-a ales în echipa sa pe Alberto Chelu, Cristina Raiu, Silviu Costan (Foca), Adrian Luca și pe Zannidache Edmond (Zanni).

Chefi celebri din România au jurizat farfuriile din finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Ionuț Belei a decis să lupte în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8 alături de Paul Maxim, Vlăduț Manoliu, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Coca Nicolae Eupsihie și de Cătălin Rizea.

citește și: Complet neașteptat! Cum s-a comportat Ionuț Belei cu echipa sa, în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8

Timpul alocat gătitului s-a scurs rapid și Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche au așezat farfuriile pe bandă, sperând că vor reuși să impresioneze juriul format din cei mai mari bucătari din România.

Bucătari celebri din România au jurizat în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Bucătari celebri din România au jurizat în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Banda a început să meargă și celebrii chefi au putut savura din plin ce surprize culinare au pregătit cei trei finaliști din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Sorin Bontea a recunoscut totul despre Maria Șandru! Ce a dezvăluit despre ea, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Iosif Ștefănescu, Antonio Passarelli, Marian Cernat, Michael Passarelli, Nicolai Tand, Andreea Moldovan, Dexter Chef, Orlando Zaharia și alți chefi celebri din România au degustat cu multă atenție preparatele pregătite de Maria Șandru, Roxana Blenche și Ionuț Blenche, cei trei finaliști din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Bucătari celebri din România au jurizat în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Bucătari celebri din România au jurizat în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

citește și: Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8! De ce a fost un concurent unic în istoria show-ului

Unii au apreciat mai mult ceea ce a gătit Ionuț Belei, în timp ce alții au apreciat combinația de gust și de arome prezentată de Roxana Blenche. Nici Maria Șandru nu a fost mai prejos, motiv pentru care jurizarea nu este una deloc ușoară, în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Ce farfurie i-a impresionat totuși cel mai mult dintre toate? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Finala Chefi la cuțite 2020. Situație grea pentru Maria Șandru, în finală! Ce s-a întâmplat în echipa sa... Finala Chefi la cuțite 2020. Degustare dezamăgitoare în finală! Ce farfurie l-a dezamăgit pe Sorin Bontea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x