Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2020. Situație grea pentru Maria Șandru, în finală! Ce s-a întâmplat în echipa sa

În finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8, difuzată în data de 16 decembrie 2020, Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche gătesc de zor pentru a pregăti rețete savuroase, demne de un trofeu în valoare de 30.000 de euro!

Maria Șandru în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Maria Șandru în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

La începutul finalei „Chefi la cuțite” sezonul 8 de la Antena 1, Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și, după o tragere la sorți, fiecare dintre cei trei finaliști a fost pus să își aleagă bucătarii alături de care vor să lupte.

Acesta a fost momentul în care rivalitățile au fost uitate, securea războiului a fost îngropată și cei trei magnifici, Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche, au încercat să își facă echipe cât mai puternice pentru finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Tensiuni în echipa condusă de Maria Șandru în finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Echipa Roxanei Blenche este formată din Vincent Lointier, Cristian Boca, Claudia Radu, Roxana Vasile și din Andrei Hîncu (Kani). Maria Șandru i-a ales în echipa sa pe Alberto Chelu, Cristina Raiu, Silviu Costan (Foca), Adrian Luca și pe Zannidache Edmond (Zanni).

citește și: Detalii uimitoare despre Roxana Blenche din finala „Chefi la cuțite” sezonul 8! Ce sacrificiu suprem a făcut concurenta

Ionuț Belei a decis să lupte în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8 alături de Paul Maxim, Vlăduț Manoliu, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Coca Nicolae Eupsihie și de Cătălin Rizea.

Maria Șandru în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Maria Șandru în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

În goana lor de-a pune mâna pe marele trofeu „Chefi la cuțite”, în valoare de 30.000 de euro, cei trei concurenți au încercat să dea tot ce au avut mai bun pentru a impresiona juriul.

citește și: Sorin Bontea a recunoscut totul despre Maria Șandru! Ce a dezvăluit despre ea, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Miza este uriașă, așa că și emoțiile au fost pe măsură. Așa cum era de așteptat, nu au întârziat să apară nici certurile sau situațiile tensionate. În echipa Mariei Șandru, discuțiile aprinse s-au ținut lanț.

„Prima dată nu am înțeles ce dorește Maria, dar până la urmă a trebuit să înțeleg și am făcut cum a vrut ea”, a dezvăluit Cristina Raiu.

Maria Șandru în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Maria Șandru în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

„N-am făcut nimic până acum, lucrează numai între ei”, a mărturisit Adrian luca extrem de supărat că nu este pus la treabă pe măsura așteptărilor sale.

citește și: Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8! De ce a fost un concurent unic în istoria show-ului

„Ce te agiți, ce te interesează pe tine. Nu e concursul tău”, a încercat Zannidache Edmond (Zanni) să-l calmeze pe colegul său de echipă.

Totuși, chiar în timp ce băieții s-au retras în cămară ca să-și spună ofurile, Maria Șandru s-a prins că aceștia au „dispărut” și i-a chemat de îndată la treabă.

Finala Chefi la cuțite 2020. Planul lui Ionuț Belei a fost distrus în finală! Ce a pățit concurentul... Finala Chefi la cuțite 2020. Cei mai buni chefi din România au jurizat farfuriile din finală! Ce au decis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x