Antena Căutare

Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Ce s-a întâmplat când chefii au intrat în bucătărie. De ce a încremenit Mohannad Zaid

Chefii au intrat în bucătărie la prima probă din Finala sezonului 12 Chefi la cuțite, iar haosul s-a dezlănțuit. Tot în ultima etapă din competiția show-ului culinar, Mohannad Zaid (Habibi) a încremenit când a realizat ce „păcat” a făcut la starter.

colaj foto cu sorin bontea si florin dumitrescu si poza cu habibi in finala chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Emoțiile au fost mari în finala emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Prima probă din Finala sezonului 12 Chefi la cuțite a început în forță pentru cei trei finaliști și echipele lor. Aceștia au fost puși să facă un meniu starter pentru a-i impresiona pe invitații speciali din această seară.

Valentin Timofte, Ioana Dehelean și Janni Alexandridis au fost foarte atenți la elementele pe care urmează să le pună pe farfurie. De data aceasta, finaliștii nu au mai fost îndrumații de mentorii lor, motiv pentru care au luat decizii importante singuri.

În ultimele 10 minute din prima probă a finalei, jurații au pășit pe platoul de filmare pentru a vedea cum se descurcă cei rămași în ultima etapă a competiției, fără ajutorul lor.

„Am intrat la starter, spre final. Nu avem să intervenim și să spunem mare lucru. Să fim atenți la timp”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Pentru chef Florin Dumitrescu a fost cel mai dificil moment. Juratul are doi reprezentanți în Marea Finală, iar din acest motiv i-a fost foarte greu să se împartă la bancurile de lucru pentru a-și da cu părerea și a mai pune întrebări.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Concurenții au fost emoționați să îi revadă pe cei dragi. Ce reacții au avut

„Bravo, arată bine!”, i-a spus juratul Ioanei Dehelean.

„Hai că arată foarte bine, vopsește! Te chem și acasă la mine, dacă e”, a glumit chef Sorin Bontea cu finalistul său.

Cei doi jurați au fost extrem de încântați de ceea ce au făcut concurenții în prima probă din Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. De altfel, laudele nu au întârziat să își facă apariția pe micile ecrane ale publicului.

„Janni, abia aștept să gust. Felicitări! Mi-a plăcut ce văd!”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

Ce „păcat” a făcut Mohannad Zaid (Habibi) în Finala sezonului 12 Chefi la cuțite, după ce chefii au intrat în bucătărie

Mohannad Zaid (Habibi) a încremenit când a descoperit că în jeleul de pe farfurie a fost pusă șampanie. Concurentul a gustat din preparat fără să își dea seama de ceea ce face. Pentru că ține foarte mult la religia lui, acesta n-are voie să bea alcool, gestul fiind considerat un „păcat”.

„Am auzit ceva despre șampanie... Unde este șampania în farfuria aceasta? La naiba! Alcoolul e în jeleu! Este pentru prima oară în viața mea când ating alcoolul!”, a mărturisit Mohannad Zaid (Habibi).

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Chefii au degustat preparatele concurenților. Ce note au acordat invitații

Tânărului nu i-a venit să creadă că a putut să facă asta. Când a aflat despre ingredientul „interzis” din preparatul gândit de Valentin Timofte, concurentul și-a pus mâinile în cap și a început să râdă.

De asemenea, nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Mohannad Zaid (Habibi) respectă cu strictețe regulile impuse de religia sa. Acesta se afla în perioada Ramadanul când a fost filmat sezonul 12 Chefi la cuțite, fapt pentru care tânărul a fost foarte atent la gesturile sale.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă. În sezonul 12, Irina Fodor a adus surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV a fost alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care vine cu cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu s-au schimbat în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu era câștigat de jurați, acesta urma să fi pus în seif. Toate mizele din seif au fost jucate în ultima etapă de preselecții, iar un chef s-a bucurat din plin de ele la battle-uri

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Raluca Hulubei s-a enervat și a țipat la Valentin Timofte, fără reținere. Ce i-a sp... Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Situație periculoasă în bucătărie. Alex Bunea, la un pas de un incident grav: „Te o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x