Antena Căutare

Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 12. Ce concurenți merg în Marea Finală și luptă pentru premiul de 30.000 de euro

S-a aflat cine sunt finaliștii care merg în Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, de la Antena 1, ce va avea loc pe 18 octombrie 2023.

Jurații și concurenții așteptând să afle cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 12 Galerie
S-a aflat cine sunt finaliștii care merg în Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, de la Antena 1 | Antena 1

S-a aflat cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 12. Nouă concurenți s-au întrecut în cadrul a trei probe de gătit ce au fost jurizate, pe rând, de rudele și prietenii semifinaliștilor, de foștii concurenți din sezonul 11 și, la final, de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Notele cumulate au scos la iveală cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 12, care luptă pentru premiul de 30.000 de euro.

Cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 12. Ce concurenți merg în Marea Finală a emisiunii de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut în semifinală câte trei concurenți fiecare, așa că lupta pentru finală a pornit cu forțe egale pentru cei trei jurați, la Chefi la cuțite sezonul 12.

Înainte de prima probă, semifinaliștii au primit mesaje emoționante de la ce dragi, apoi au fost puși să gătească un desert ce le amintește de copilărie. Farfuriile au fost degustate de apropiații semifinaliștilor, apoi aceștia și-au făcut apariția în bucătărie, spre marea surpriză a concurenților.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Concurenții au primit mesaje de la familie și prieteni. Ce au dezvăluit

La a doua probă de gătit, concurenții au avut de pregătit un brunch, ce a fost degustat de foștii concurenți din sezonul 11 Chefi la cuțite. Rând pe rând, fiecare farfurie a primit câte o notă, ce s-a adăugat la clasamentul ce a decis cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 12.

La cea de-a treia probă, semifinaliștii au avut de pregătit un signature, iar farfuriile au fost jurizată de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cei trei au analizat și au degustat atent farfuriile și au acordat ultimele note, ce au stabilit cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 12.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Chefii au degustat preparatele concurenților. Ce note au acordat invitații

Irina Fodor s-a întâlnit apoi cu chefii și cu concurenții și a anunțat cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 12.

„Primul finalist Chefi la cuțite sezonul 12 este Ioana Dehelean!”, a anunțat Irina Fodor.

„Nu mi-a venit să cred! A fost o surpriză!”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu, surprins de faptul că aceasta a reușit să ia notă mai mare decât, poate, un cuțit de aur.

„Al doilea finalist Chefi la cuțite sezonul 12 este Valentin Timofte”, a urmat apoi.

„În momentul în care mi-a anunțat Irina numele m-am pus în genunchi și i-am mulțumit tatălui meu, am simțit că e acolo lângă mine”, a reacționat tânărul.

„Al treilea finalist Chefi la cuțite sezonul 12, și ultimul, este Janni Alexandridis!”, a fost vestea ce l-a bucurat din plin pe Florin Dumitrescu.

Supărat că n-a prins un loc în finală, Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu și-a putut cu greu stăpâni lacrimile: „Dezamăgit”.

Liderul echipei turcoaz a fost negru de supărare și nu s-a ferit să arate asta.

„Îmi pare rău pentru Alex Mihoc, o să tot auzim de el”, a zis Dumitrescu.

„Alex cred că e în stare de șoc. Cred că e foarte dureros pentru el. Și-a dorit mult să fie în finală și a muncit mult”, a zis Raluca Hulubei.

Iată, așadar, cine sunt finaliștii Chefi la cuțite sezonul 12. Marea Finală va fi difuzată miercuri, pe 18 octombrie 2023, de la ora 20:30, la Antena 1.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

S-a dat startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au avut parte de o premieră maraton în această toamnă.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV este alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii au continuat să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY. Marea Finală a show-ului culinar are loc miercuri, 18 octombrie 2023. Urmărește emisiunea pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

Chefi la cuțite, semifinala 17 octombrie 2023. Concurenții din sezonul 11 au degustat preparatele. Ce note au acordat... Ioana, Valentin şi Janni, finaliştii Chefi la cuţite sezonul 12. Show-ul culinar, lider detașat de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x