Antena Căutare

Gigi Nicolae, concurentul sezonului 10 Chefi la cuțite, se mândrește cu o mamă superbă. Cum arată femeia care i-a dat viață

Gigi Nicolae, concurentul din sezonului 10 Chefi la cuțite, se mândrește cu o mamă superbă. Hai să vezi cât de frumoasă este femeia care i-a dat viață.

Colaj cu Gigi Nicolae la Chefi la cuțite Galerie
Gigi Nicolae, concurentul din sezonului 10 Chefi la cuțite, se mândrește cu o mamă superbă | Antena 1

Gigi Nicolae, cunoscut pe numele de Gigi Burger, se numără printre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 10 Chefi la cuțite. Aceasta a cucerit publicul cu felul său carismatic, dar și cu ambiția de care a dat dovadă în cadrul competiției.

De asemenea, concurentul din echipa lui chef Sorin Bontea s-a făcut remarcat datorită preparatelor sale senzaționale. Gigi Burger a reușit să impresioneze telespectatorii și jurații cu talentul său în arta gastronomiei încă din etapa preselecțiilor.

Citește și: Andrei Mihalcea, concurentul de la Chefi la Cuțite, arată acum total diferit. Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme

În ceea ce privește viața personală, acesta a fost destul de discret în emisiune și a continuat să fie așa și în afara ei. Concurentul din sezonul 10 Chefi la cuțite este destul de rezervat, motiv pentru care imaginile din mediul online cu familia lui sunt rare.

Cum arata mamă lui Gigi Burger din sezonul 10 Chefi la cuțite

În urmă cu ceva timp, Gigi Burger și-a luat prin surprindere prietenii din mediul virtual cu o imagine înduioșătoare în care apare femeia care i-a dat viață. Acesta a ținut neapărat să se mândrească cu mama lui superbă pe contul de Facebook.

Așadar, concurentul sezonului 10 Chefi la cuțite și-a fotografiat mama în timp ce ținea un buchet de flori în brațe. Din imagine se poarte observa că Gigi Burger a moștenit cele mai frumoase trăsături de la mama lui, în mod special forma și culoarea ochilor.

„Mama mea!”, a fost descrierea pe care a folosit-o acesta la postare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a atras atenția oamenilor din mediul online, motiv pentru care mesajele acestora au fost nelipsite.

„Să îți trăiască mama, Gigi!” sau „La mulți ani!”, au fost câteva dintre comentariile prietenilor de pe Facebook.

Citește și: Ce a spus Brigitta Gheorghe despre Raluca Todea și Adrian Stroe. Motivul pentru care a vorbit cu Gabriel Drăgușanu, după Finală

Un lucru este cert, Gigi Burger se laudă cu o mamă foarte frumoasă, iar drept dovadă stă imaginea de mai sus.

Ce surprize de proporții a adus sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece a fost pentru prima oară când show-ul culinar a avut două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care au făcut competiția și mai savuroasă s-au numărat și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care au fost adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

În Marea Finală a sezonului 10, toți cei trei chefi au avut câte un reprezentant. Ultima bătălie culinară s-a dat între Adrian Stroe din echipa de aur galben a lui Cătălin Scărlătescu, Raluca Todea din echipa de aur roz a lui Florin Dumitrescu și Florica Boboi din echipa de aur alb a lui Sorin Bontea. Așadar, Florica Boboi a fost desemnată câștigătoare.

Hai să urmărești toate momentele spectaculoase din sezonul 10 Chefi la cuțite pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x