Florin Dumitrescu, dezvăluire ce i-a uimit pe fani. Ce a recunoscut despre Keed și ce mesaj a avut pentru Killa Fonic

În ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Keed a fost eliminat după proba de duel. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă ca să-l salveze și, ulterior, acesta a făcut o dezvăluire ce i-a uimit pe fani.

Florin Dumitrescu a ales să îl salveze pe Keed de la eliminare, în ediția 45 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Antena 1

Cel de-al 16-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost câștigat de echipa verde, așa că cei albaștri și cu cei din echipa mov au intrat la un duel ce i-a provocat să gătească rețete folosind diferite texturi.

La această probă, cea mai mică notă a fost de 9 puncte și a aparținut lui Keed, care a fost astfel eliminat din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Totuși, Florin Dumitrescu a decis să folosească o amuletă și l-a salvat pe concurent, spre marea bucurie a celor rămași în competiție.

Florin Dumitrescu, dezvăluire despre Keed și un mesaj neașteptat pentru Killa Fonic

Ulterior, liderul echipei albastre a explicat gestul său, a făcut dezvăluiri neașteptate despre Keed și i-a transmis chiar și lui Killa Fonic un mesaj ce i-a uimit pe fani.

„@keedonline este pentru #lamafina ce a fost Mino pentru #echipaalbastra sezon 7, ce a fost Kani pentru #bulinute sezon 8. Si daca va uitati la semne, singurii concurenti intorsi din drum sezonul asta au fost cutitele de aur 💪 si Keed. Bravo omule! Sunt mândru de tine! @killafonic multumesc de sfaturi, frate! A meritat!”, a scris Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

„Mino, Kani si Keed! Pariurile mele pentru semifinala sezon 7, sezon 8 si sezon 9!
Primele doua au iesit, iar cei doi au avut o evolutie frumoasa. Keed mai are un hop de trecut, iar faza amuzanta este ca la inceput majoritatea ati comentat ca nu are ce cauta, iar acum vad mesaje despre cat de bine este ca l-am salvat de la eliminare! Pentru mine, Keed a fost liantul dintre colosii din bucatarie, bineinteles, impreuna cu Ciprian, diferentele intre cei doi fiind doar de viteza si curaj. Iar amuleta folosita pentru Keed a fost negociata cu ceilalti 3 din echipa, acestia fiind foarte siguri ca la ultimul battle nu ne va trebui. Ne vedem duminica cu continuarea acestei Saga, pe care eu o retraiesc cu sufletul la gura!

Va multumesc tuturor pentru sustinere! #lamafina @keedonline @imchefmino @kanionehand @chefilacutite #sezonul9”, a mai zis îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Narcisa Birjaru, schimb de replici acide în bucătărie. Ce i-a spus Valentinei Ioniță (Lebăduța)

Pentru cei care nu știu, Florin Dumitrescu a gătit de curând alături de Killa Fonic, în cadrul unui episod online ce a fost postat pe YouTube. Porecla artistului (lamă fină) a fost „împrumutată” de echipa albastră și se pare că acest lucru a purtat noroc. În plus, Killa Fonic a fost coleg cu Keed în trupa Șatra Benz, pentru cei care nu au înțeles în totalitate mesajul postat de Florin Dumitrescu.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. Au fost numeroase battle-uri și dueluri ce ne-au adus emoții din plin, răsturnări de situație, momente surprinzătoare și rețete spectaculoase.

Concurenții rămași în competiție se pregătesc acum de marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9, ce va fi difuzată în data de 16 iunie 2021, la Antena 1, de la ora 20:30, atunci când se va alege câștigătorul trofeului.

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri