Antena Căutare

FOTO! Să vezi și să nu crezi: Chef Scărlătescu s-a pozat în cea mai inedită ipostază: ”Surprizăăă! Babețica e de culoarea echipei mele!”

Atunci când vine vorba de culori, se poartă ”mov”! Cel puțin așa susține chef Cătălin Scărlătescu, cel care sezonul acesta conduce echipa violet. 

Atunci când vine vorba de culori, se poartă ”mov”! Cel puțin așa susține chef Cătălin Scărlătescu, cel care sezonul acesta conduce echipa violet.

Și ce să vezi? Universul ”ține” cu el și îi oferă tot felul de semne de încurajare, căci bătălia e strânsă, iar miza e mare. Într-un vizită la medicul stomatolog, chef Scărlătescu a dat peste o ”babețică” în culoarea mov, așa că a fost obligatoriu să le arate și fanilor de pe Facebook ”semnul”.

”Am fost la dentist si surpriza, babetica e culoarea echipei mele!”, a scris juratul la fotografia în care apare alături de doamna doctor.

Nu rata, în fiecare luni și marți, de la 20:30, confruntările celor trei echipe: portocaliu, mov sau verde, cine va lua trofeul sezonul al treilea ”Chefi la cuțite”?

Atac de panică și emoții care dau în clocot în prima confruntare pe echipe la „Chefi la cuțite”... Tema RĂZBOIULUI LA CUŢITE – bucătăria internaţională! Un pic de hazard în noul sezon – să fie noroc sau ghinion?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x