Antena Căutare

Gina Pistol, fotografie emoționantă cu fiica sa. Cum arată acum micuța Josephine: „Cât de repede cresc”

Gina Pistol și-a uimit fanii din plin atunci când a postat pe pagina sa de Instagram o nouă fotografie cu fetița sa, Josephine.

Gina PIstol în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 9 Galerie
Gina Pistol a arătat fanilor cât de mult a crescut micuța Josephine | Antena 1

În urmă cu trei luni Gina Pistol și partenerul său de viață au devenit părinții unei fetițe căreia i-au pus numele Josephine.

De curând, aceștia au ales să plece într-o vacanță în trei și s-au relaxat într-o locație de lux de la munte, în inima naturii. Îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” a părut că savurează din plin această ieșire, fiindcă a făcut numeroase Story-uri și fotografii.

Gina Pistol s-a pozat alături de fiica sa, Josephine

Deși a născut recent, un lucru pe care l-au remarcat fanii imediat a fost faptul că vedeta de la Antena 1 arată într-o formă de zile mari și a topit aproape instant kilogramele câștigate în sarcină. Extrem de îndrăzneață și curajoasă, blondina s-a pozat într-un body mulat, dezvăluind tuturor cum arată corpul ei, după naștere.

Citește și: Gina Pistol a recunoscut cât s-a îngrășat în sarcină! Câte kilograme are acum vedeta „Chefi la cuțite”

Încă de când era însărcinată și mai ales după ce a născut, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a încercat să țină un „jurnal” online al experiențelor pe care le trăiește de când și-a asumat rolul de mamă, cu bune și cu rele. Fără să caute să pară strălucitoare și ca scoasă din cutie doar de dragul Like-urilor, vedeta a prezentat aspecte din viața sa în cel mai sincer mod posibil, natural și cu dorința de-a face și alte femei să înțeleagă mai bine această etapă.

Recent, o altă fotografie postată de Gina Pistol pe pagina sa de Instagram a făcut senzație și a adunat instant zeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Doamne, sunt impresionata de cat de repede cresc si se schimba bebelusii. In fiecare zi descopera si invata lucruri noi, iar eu ma bucur sa impartasesc aceasta experienta cu fetita mea”, a scris frumoasa Gina Pistol, pe pagina sa de Instagram, în dreptul imaginii.

Citește și: Cu cine seamănă fiica Ginei Pistol. Vedeta s-a filmat cu micuța în brațe: „Îmi doresc să fi luat ce e mai bun de la amândoi”

În fotografie, Gina Pistol stă lângă micuța Josephine, pe care a așezat-o pe o salteluță de activități pentru bebeluși. Fetița a crescut uluitor de mult, lucru subliniat și de celebra sa mamă.

Și de data aceasta, vedeta a ales să nu arate chipul fetiței, lucru ce i-a intrigat pe fanii care sunt prea curioși.

Pe Gina Pistol am putut s-o vedem în primele ediții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Chiar dacă era gravidă și mai avea puțin până să o nască pe Josephine, blondina a rezistat eroic pe platourile de filmare. Apoi, aceasta i-a predat ștafeta Irinei Fodor, atât la îndrăgitul show culinar, cât și la „Asia Express”, sezonul nou.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite 2021. Cum arată iubita lui Paul Vasile de la Chefi la Cuțite. Bucătarul se mândrește cu o șatenă superbă... Paul Vasile, cuțitul de aur ales de chef Bontea, salvat de la eliminare de chef Scărlătescu. Show-ul a fost lider de aud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x