Prima vacanță a Ginei Pistol alături de fetița ei. Ce le-a povestit fanilor

Gina Pistol a plecat în prima vacanță cu iubitul ei Smiley și  fiica lor, Josephine. Vedeta le arătat fanilor câteva detalii.

Gina Pistol a plecat în prima vacanță cu iubitul ei Smiley și fiica lor, Josephine. Vedeta le arătat fanilor câteva detalii.

antena 1

Gina și Smiley au devenit părinții unei fetițe superbe în urmă cu 3 luni, iar proaspeții părinți au decis să evadeze din jungla orașului la munte, alături de Josephine, acesta fiind primul lor concediu în noua formulă.

Prima vacanță cu Josephine

Ca o adevărată familie, Gina, Smiley și micuța Josephine, au plecat într-o escapadă la munte, iar Gina a dezvăluit câteva detalii pe Insta Stories. Prezentatoarea TV a arătat că bagajul lui Josephine e mai mare decât al ei și lui Smiley la un loc.

Pentru micuța lor, Gina a împachetat toate lucrurile de care ar putea avea nevoie, de la hăinuți și pamperși, până la jucării și accesorii, în timp ce pentru ea și Smiley a spus că “două tricouri ne ajung”.

Citește și: Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la doar două luni după ce a născut

Cei doi s-au asigurat mai mult că Josephine are parte de tot ce are nevoie. Gina a postat și două fotografii cu ea din natură, cu un peisaj verde pe fundal și se vede că radiază de fericire.

Cu ce probleme de confruntă Gina Pistol după naștere

Gina Pistol a mărturisit că după ce a devenit mamă în luna martie a început să constate că părul ei a început să cadă într-un ritm alert. Proaspăta mămică a mărturisit că a început să ia măsuri, întrucât a constatat că dezechilibrul alimentar și lipsa somnului au venit cu noi consecințe asupra corpului.

Gina Pistol le-a spus fanilor că se confruntă cu căderea părului și este decisă să înceapă un tratament, pentru a remedia această problemă.

Citește și: Asia Express 2021. Ce sfaturi a primit Irina Fodor de la Gina Pistol pentru sezonul 4, Drumul Împăraților

„Viața plină a unei femei, cu multiple task-uri și roluri: șotie, mama, iubita, gospodina și lista poate continua… Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezintă un risc, mai ales pentru sănătatea noastră. În astfel de momente, prima consecința pe care o observ în cazul meu, este căderea părului. După naștere, știm cu toatele că aceasta este o problema des întâlnita, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului, etc. amplifică și mai mult căderea părului”, a mărturisit Gina Pistol.

Ce poreclă a ales Gina Pistol pentru micuța ei

Gina Pistol a filmat-o pe Josephine într-o ipostază extrem de drăgălașă, care a stânit amuzamentul mamei sale. Cum a numit-o prezentatoarea TV pe fiica sa.

Proaspăta mămică o surpinde pe fiica sa ori de câte ori are ocazia în cele mai haioase momente. De curând, prezentatoarea TV a făcut un videoclip în care micuța dă din picior agitată, iar hăinuța pe care o poartă creează un efect amuzant. Mai mult, Gina Pistol nu a putut să nu observe că Josephinei este plină de energie în orice moment.

Pe lângă videoclipul drăgălaș cu micuța Ginei Pistol, fanilor le-a atras atenția felul în care prezentatoarea TV o alintă pe fiica sa. Aceasta îi spune "Happy Feet", adică "Picioare vesele" pentru că ea "nu obosește niciodată".

Imaginile au fost încărcate pe Story, acolo unde Josephine a putut fi văzută în pătuțul său. Proaspăta mămică nu vrea încă să-i dezvăluie chipul fiicei sale, însă postează imagini cu trupul său firav.

Ultimele știri