Gina Pistol a recunoscut cât s-a îngrășat în sarcină! Câte kilograme are acum vedeta „Chefi la cuțite”

Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” de la Anteena 1, a recunoscut reccent cât s-a îngrășat pe perioada sarcinii, dar și câte kilograme are acum, la câteva săptămâni de la naștere.

Gina Pistol a făcut devăluiri surprinzătoare despre greutatea sa

Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete din România, blondina având în prezent mai bine de un milion și trei sute de mii de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram.

îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” a născut în data de 9 martie și, de atunci, aceasta este în culmea fericirii și încearcă să își intre cât mai bine în rolul de mamă.Gina Pistol și partenerul său de viață au numit-o pe micuță Josephine, dar deocamdată nu au dorit să arate în fotografii chipul bebelușului.

Cât s-a îngrășat Gina Pistol în sarcină și câte kilograme are acum

Cei care o urmăresc constant pe Gina Pistol pe diferitele rețele de socializare au remarcat faptul că vedeta a fost extrem de activă atât în timp ce era însărcinată, cât și după ce a născut.

De curând însă, după ce a fost criticată pentru postările sale numeroase, blondina i-a „pus la punct” pe toți și a spus tot ce are pe suflet.

Citește și: Cum arăta Gina Pistol în copilărie. Imaginea de colecție care a înduioșat inima internauților

„Iar o să se trezească alte femei să întrebe pe cine interesează ceea ce postez eu. Dar nu știu, cât timp nu cer bani ca să mă urmăriți și nu vă oblig să mă urmăriți de ce trebuie să mă certați pentru ce postez? Dar știți ce? Nu sunt aici să mulțumesc pe nimeni, sunt aici ca să fiu eu, să postez ce am eu chef”, a dezvăluit vedeta, în cadrul unui story recent de pe Instagram.

Tot în cadrul aceluiași InstaStory, frumoasa Gina Pistol a dezvăluit la ce greutate a ajuns în ultima parte a sarcinii, dar și la ce greutate a ajuns acum, la aproape 5 săptămâni de când a născut. Așa cum era de așteptat, fanii au fost mai mult decât surprinși să descopere detaliile.

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des...Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem la aproape 80 de kilograme (dar rămâne între noi), iar acum, după cinci săptămâni și câteva zile, am 65 de kilograme. Dar la fel, rămâne între noi, da? Bine, nici nu am timp și nici voie să fac acum sport, dar când o să mă mai eliberez și o să-mi organizez timpul mai bine o să mă apuc de mișcare”, a dezvăluit prezentatorea emisiunii „Chefi la cuțite”.

Și ca să arate din plin acest lucru, blondina a postat și o poză mai recentă cu ea, în care apare purtând o superbă salopetă de culoare albă, ce îi pune de minune în valoare silueta.

Citește și: Cu cine seamănă fiica Ginei Pistol. Vedeta s-a filmat cu micuța în brațe: „Îmi doresc să fi luat ce e mai bun de la amândoi”

Pe frumoasa Gina Pistol o puteți vedea duminica de la ora 20:00 și lunea și marțea de la oraa 20:30, la Antena 1, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri