Antena Căutare

Ies scântei în bucătăria „Chefi la cuțite”, la proba pentru amuletă! Cătălin Scărlătescu a fost „taxat” de rivalii săi

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu se întrec pentru amuleta 19 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Totuși, și de data aceasta ies scântei în bucătărie!

Ies scântei în bucătăria „Chefi la cuțite”, la proba pentru amuletă! Cătălin Scărlătescu a fost „taxat” de rivalii săi Galerie
Cătălin Scărlătescu a fost „taxat” de rivalii săi, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Miza amuletei 19 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este uriașă și pune o tensiune mare pe orgoliile celor trei jurați.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu trebuie să pregătească „ceva fin”, adică farfurii speciale, menite să impresioneze prin arome, texturi și plating.

Cătălin Scărlătescu a fost criticat de colegii săi de la Chefi la cuțite

De data aceasta, cei trei bucătari vor fi jurizați de Mugurel Feiszes, un celebru manger din România, cu o carieră de douăzeci de ani.

citește și: De la agonie la extaz! Cine a câștigat amuleta 19 de la „Chefi la cuțite”, oferită de Mugurel Feiszes

Florin Dumitrescu a anunțat că pregătește o cremă de cartofi cu usturoi și Saint Jacques, în timp ce Sorin Bontea a ales să facă o rețetă de homar Thermidor. Cătălin Scărlătescu, în schimb, a ales să facă black cod. Acesta își pune, de data aceasta, toate șansele într-o rețetă ce l-a consacrat.

citește și: Okpata Godspower Morris de la „Chefi la cuțite” este nigerianul care e viral pe YouTube! Are vlog cu experiența sa din România

Totuși, se pare că alegerea acestuia a stârnit o adevărată controversă în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu l-au „taxat” imediat că pregătește din nou black cod și i-au reproșat că a dezvoltat chiar o obsesie pentru acest ingredient.

Totuși, Cătălin Scărlătescu a ignorat criticile și și-a văzut liniștit de gătit, extrem de sigur că va face spectacol cu rețeta aleasă.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut un pact la amuleta 19 de la „Chefi la cuțite”! „O să schimbe soarta jo... Cursa pentru amuletele de la „Chefi la cuțite” devine tot mai tensionată! Câte bonusuri mai are de dat Gina Pistol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x