Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Miza amuletei 19 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este uriașă și pune o tensiune mare pe orgoliile celor trei jurați.
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu trebuie să pregătească „ceva fin”, adică farfurii speciale, menite să impresioneze prin arome, texturi și plating.
Cătălin Scărlătescu a fost criticat de colegii săi de la Chefi la cuțite
De data aceasta, cei trei bucătari vor fi jurizați de Mugurel Feiszes, un celebru manger din România, cu o carieră de douăzeci de ani.
citește și: De la agonie la extaz! Cine a câștigat amuleta 19 de la „Chefi la cuțite”, oferită de Mugurel Feiszes
Florin Dumitrescu a anunțat că pregătește o cremă de cartofi cu usturoi și Saint Jacques, în timp ce Sorin Bontea a ales să facă o rețetă de homar Thermidor. Cătălin Scărlătescu, în schimb, a ales să facă black cod. Acesta își pune, de data aceasta, toate șansele într-o rețetă ce l-a consacrat.
Totuși, se pare că alegerea acestuia a stârnit o adevărată controversă în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu l-au „taxat” imediat că pregătește din nou black cod și i-au reproșat că a dezvoltat chiar o obsesie pentru acest ingredient.
Totuși, Cătălin Scărlătescu a ignorat criticile și și-a văzut liniștit de gătit, extrem de sigur că va face spectacol cu rețeta aleasă.
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!
Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut un pact la amuleta 19 de la „Chefi la cuțite”! „O să schimbe soarta jo... Cursa pentru amuletele de la „Chefi la cuțite” devine tot mai tensionată! Câte bonusuri mai are de dat Gina Pistol...