Antena Căutare

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut un pact la amuleta 19 de la „Chefi la cuțite”! „O să schimbe soarta jocului”

În ediția 19 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt mai pregătiți ca niciodată să se înfrunte pentru o nouă amuletă.

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut un pact la amuleta 19 de la „Chefi la cuțite”! „O să schimbe soarta jocului” Galerie
Gina Pistol a anunțat ce bonus aduce amuleta 19 de la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Până acum au fost optsprezece bătălii culinare pentru amuletele puse în joc de frumoasa Gina Pistol și deja s-a conturat un clasament. Astfel, în prezent, Cătălin Scărlătescu deține opt amulete, în timp ce Florin Dumitrescu și Sorin Bontea sunt la egalitate, amândoi având câteva cinci amulete, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Acum, Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și i-a surprins pe cei trei chefi, anunțându-i că nu mai sunt atât de multe amulete disponibile: doar șase!

Ce bonus aduce amuelta 19 de la emisiunea Chefi la cuțite

Tema de astăzi pentru amuletă îi obligă pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu să gătească „ceva fin”.

citește și: De la agonie la extaz! Cine a câștigat amuleta 19 de la „Chefi la cuțite”, oferită de Mugurel Feiszes

„Ai dreptul de-a lua în echipa ta un concurent eliminat din oricare dintre cele trei echipe”, așa sună bonusul anunțat de Gina Pistol, în ediția 19 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Amuleta asta are două lucruri. Dai șansa unui concurent care a avut o zi proastă, chiar dacă e din altă echipă. Plus de asta, poți să ai așa mai mulți oameni în echipă și în semifinale. Presiunea e mare”, a explicat Sorin Bontea.

„Amuleta asta, din punctul meu de vedere, o să schimbe soarta jocului pentru unul dintre noi”, a mărturisit Florin Dumitrescu, după ce a făcut un pact cu rivalul său, Cătălin Scărlătescu!

citește și: Okpata Godspower Morris de la „Chefi la cuțite” este nigerianul care e viral pe YouTube! Are vlog cu experiența sa din România

De data aceasta, degustarea și jurizarea va fi făcută de Mugurel Feiszes, un celebru manger din România, cu o carieră de douăzeci de ani.

Pentru proba de gătit „ceva fin”, cei trei au la dispoziție doar șaizeci de minute. Miza este mare, căci amuleta 19 este una cu adevărat specială!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Okpata Godspower Morris i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite”! „Miroase a mâncare de câini”... Ies scântei în bucătăria „Chefi la cuțite”, la proba pentru amuletă! Cătălin Scărlătescu a fost „taxat” de rivalii săi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x