Chef Florin Dumitrescu, mesaj controversat! Ce a dezvăluit, chiar înainte de sezonul 8 Chefi la cuțite: „Vă zic doar atât: nu mai suferiți”

Recent, Chef Florin Dumitrescu de la emisiunea Chefi la cuțite și-a surprins fanii cu un mesaj la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Ce dezvăluire incredibilă a făcut celebrul bucătar?

Chef Florin Dumitrescu și-a uimit fanii cu un mesaj pe Facebook

Fanii emisiunii Chefi la cuțite așteaptă cu sufletul la gură sezonul 8. Epidemia de coronavirus din România a anulat filmările, dar aceste au fost reluate de curând și cei trei simpatici jurați se pregătesc să revină la pupitrul degustărilor pe nevăzute, în căutarea celor mai pricepuți bucătari.

CHEF FLORIN DUMITRESCU, DEZVĂLUIRE NEAȘTEPTATĂ ÎNAINTE DE NOUL SEZON CHEFI LA CUȚITE

Până atunci, fanii emisiunii Chefi la cuțite urmăresc cu mare interes postările făcute de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

citește și: Chef Sorin Bontea, accident grav! Fanii s-au îngrozit când au văzut imaginile: „O fi semn pentru sezonul 8?”

Recent, cel din urmă i-a uimit pe fanii săi cu o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Pe pagina de Facebook a juratului emisiunii Chefi la cuțite a apărut un mesaj surprinzător. Se pare că Florin Dumirescu a simțit nevoia să transmită tuturor o adevărată lecție de viață.

„Nu sunt cel mai bun speaker motivațional, tocmai ce îmi scrisesem un text să îl postez aici pentru voi dar mi-am dat seama că probabil este prea mult şi ies din zona mea de confort.

citește și: Primele imagini din sezonul 8 Chefi la cuțite! Schimbările neașteptate observate de fani. Ce este diferit

Vă zic doar atât: încercați să vă bucurați mai mult de ce aveți deja, nu mai suferiți după ce nu puteți avea cu uşurință şi aduceți mai multă bucurie în casele voastre. Bine că sunteți, asta este mai important!”, a fost textul postat pe pagina sa de Facebook.

Așa cum era de așteptat, mesajul a adunat imediat mai bine de 13 mii de Like-uri și sute de comentarii și share-uri, semn că mulți susțin ideea exprimată de Chef Florin Dumitrescu.

Ultimele știri