Antena Căutare

Începe războiul! Chef Cătălin Scărlătescu recunoaște adevărul! „Lupta e pe bune...”

Emisiunea „Chefi la cuțite” revine din 5 septembrie de la 20.30, luni și marți, numai la Antena 1. Totuși, iată ceva ce sigur nu știai despre chef Cătălin Scărlătescu!

Emisiunea „Chefi la cuțite” revine din 5 septembrie de la 20.30, luni și marți, numai la Antena 1. Totuși, iată ceva ce sigur nu știai despre chef Cătălin Scărlătescu!
1. "Chefi la cuţite" revine de luni. Dintre colegii tăi, cu cine ai cel mai des discuţii in contradictoriu?
Păi, cu Bontea și cu Dumitrescu, cu cine altcineva? Întrecerea se dă între noi trei, iar lupta e pe bune. Iar noi oricum suntem trei tipi cu simțul umorului, ne cunoaștem foarte bine unul pe celălalt, așa că vă imaginați câte miștouri facem.
2. Ai fost în juriul mai multor competiţii culinare. Ai pastrat legatura cu fostii concurenti? Ti-au solicitat vreodata ajutorul?
Eu nu sunt un tip foarte sociabil de fel, așa că cine a avut nevoie, mi-a cerut ajutorul. Sunt însă interesat mereu să găsesc bucătari buni, să cresc pe lângă mine oameni care chiar vor să învețe. Vara asta, de exemplu, am fost pe baricade pe litoral. Am un proiect frumos cu 4 din cei 6 concurenți ai mei din primul sezon, noi nu ne-am oprit doar la show, ci am continuat colaborarea, la Riviera, în Mamaia, unde am făcut o bucătărie în mijlocul terasei si am creat un meniu special, iar ei au muncit și s-au jucat culinar. Iar proiectul acesta continuă, toți cei 4 vor pleca timp de 6 luni în străinătate, fiecare pe alte proiecte, în Grecia, Franța, Norvegia și Italia. Mi-am propus să îi ajut să capete cât mai multă experiență, îi ajutat să meargă acolo, ba chiar unul dintre ei va munci la un restaurant cu 2 stele Michelin din Atena. Iar următoarea echipă, cea din noul sezon „Chefi la cuțite”, va avea același tratament: cine va dori să muncească lângă mine poate veni în proiectul TheEAM.
3. Contează aspectul concurentilor atunci când îi jurizezi?
Sunt dispus să fac niște glume sau să fiu subiect de glume din partea celorlalți doi colegi ai mei de jurizare, eu fiind singurul burlac din trio. Dar când dau cuțitul, îl dau pe bune și numai dacă farfuria mă convinge.
4. Există preparate pe care nu le-ai încercat? E cineva din familia ta care gătește mai bine ca tine?
Așa este, am mâncat cam tot ce se putea. Iar acasă nu gătesc, asta se știe, decât dacă am musafiri sau cereri speciale. Mai bine ca mine, nu gătește nimeni, însă pot să vă zic că bunica este cea care m-a inspirat cel mai mult.
5. Se spune că bucătarii sunt printre barbatii cei mai căutaţi de femei. Crezi că este adevărat?
Mai nou, așa se pare. Noi trei am reușit să dăm strălucire acestei meserii, să o aducem în lumina reflectoarelor prin show-urile pe care le-am făcut si imediat toată lumea a vrut să intre în bucătărie. Toți vor să fie chefi.
6. De curând a fost ziua ta. Cum ţi-ai serbat ziua de naştere si care a fost cea mai frumoasa urare pe care ai primit-o de la fani?
M-am sărbătorit la filmare, dar am avut alături și prietenii pentru că au venit acolo. La miezul nopții am fost surprins de ei cu un tort, mi-au cântat „la mulți ani”, iar a doua zi am sărbătorit la platou cu burgeri făcuți de mine în pauzele de filmare, surprize de la prieteni care tot apăreau pe acolo și o atmosferă foarte prietenoasă.
Gina Pistol le cântă juraților pe platourile de filmare „Chefi la cuțite”... „Chefi la cuțite” revine la Antena 1! Un ambasador Jamie Oliver în România, în prima ediție a show-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x