Antena Căutare

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, și-a făcut o schimbare neașteptată de look. Cum arată acum și ce au zis fanii

Ionut Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite, și-a surprins din plin urmăritorii atunci când a publicat pe Instagram o fotografie în care apare cu un look nou.

ionut belei gatind la chefi la cutite Galerie
Ionuț Belei de la Chefi la cuțite și-a făcut o schimbare neașteptată de look | Antena 1

Ionuț Belei este tânărul bucătar care a reușit să devină câștigătorul sezonului 8 al emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1.

Recent, acesta a ales să își facă o schimbare de look surprinzătoare, lucru demonstrat prin ultima fotografie pe care acesta a publicat-o pe contul său de socializare. Așa cum era de așteptat, imaginea a stârnit numeroase reacții în rândul fanilor săi.

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, și-a făcut o schimbare de look și a dezvăluit pe Instagram cum arată acum

Fostul cuțit de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite a avut un parcurs spectaculos în sezonul 8 al îndrăgitului show Chefi la cuțite, de la Antena 1. Încă din preselecții, acesta a reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați cu farfuria pregătită. Simțind imediat potențialul uriaș al acestui bucătar, Sorin Bontea a decis să-i ofere cuțitul de aur, luându-l astfel direct în echipe. Battle după battle și duel după duel, Ionuț Belei a ieșit în evidență prin preparatele complexe în care a împletit armonios aromele rafinate cu texturile surprinzătoare.

Citește și: Claudia Radu, fosta concurentă Chefi la cuțite, transformare incredibilă. Cum arată acum, după ce a slăbit 22 kilograme

După confruntarea finală din sezonul 8, tânărul a devenit marele câștigător al trofeului în valoare de 30.000 de euro și a reușit să câștige inimile a zeci de mii de persoane. Ulterior, acesta a decis să se perfecționeze în domeniul artei culinare, urmându-și astfel visul de-a deveni un bucătar de renume.

Recent, acesta și-a surprins fanii din plin cu un look nou. Ionuț Belei s-a lăsat pozat în timp ce stă relaxat în pat și se uită la telefonul mobil, îmbrăcat într-un halat alb și având un ceas auriu la mână. Detaliul pe care fanii l-au observat imediat a fost noua tunsoare a acestuia. În partea de sus, concurentul de la Chefi la cuțite a ales să își lase părul ceva mai lung, acesta transformându-se în cârlionți. Pe margini, acesta s-a tuns scurt și a ales să își păstreze barba.

Fanii de pe Instagram au fost surprinși de această schimbare de look și au reacționat imediat, imaginea adunând mii de aprecieri și numeroase comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De curând, Ionuț Belei s-a despărțit de tânăra cu care avea planuri mari de viitor în perioada în care era concurent la Chefi la cuțite. În prezent, acesta pare că și-a găsit din nou fericirea în brațele altei tinere, dar alege să fie discret în privința vieții sale personale.

„Nu mai sunt cu Sabi, ne-am despărțit. Astăzi sau ieri se fac 4 luni de când nu mai suntem împreună. Am zis să văr răspund pentru că tot primesc mesaje dacă mai suntem sau nu împreună. Am luat decizia să ne despărțim, că așa ne e mai bine”, a spus Ionuț Belei pe Instastory.

Ionuț Belei a câștigat sezonul 8 Chefi la cuțite

Ionuț Belei a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea în sezonul 8 de Chefi la cuțite și l-a făcut mândru pe mentorul său, în fiecare probă a competiției. La final, acesta a devenit câștigătorul trofeului în valoare de 30.000 de euro.

„Pentru mine chef Sorin este și va fi un exemplu și de la el am învățat ce-I mai bun și anume Ionuț, fă-ți echipa să lucreze pentru tine, nu cu tine. Și cred că acesta e cel mai important sfat pe care l-am primit de la un mentor”, a spus tânărul, la scurt timp după victorie.

Antena 1 sărbătorește de ziua ei cu 3 ediții speciale de Chefi la cuțite... Vă amintiți de Foca, fostul concurent de la Chefi la cuțite? Cum arată acum Silviu Costan și cum s-a fotografiat cu soți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x