Antena Căutare

Ionuț Belei de la „Chefi la cuțite” s-a accidentat grav și a cerut ajutorul medicilor! „Jos era sânge”

Accidentare extrem de dureroasă, în ediția 31 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a cerut ajutorul unui medic!

Ionuț Belei de la „Chefi la cuțite” s-a accidentat grav și a cerut ajutorul medicilor! „Jos era sânge” Galerie
Sorin Bontea și Ionuț Belei, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Emoțiile sunt foarte mari în fiecare ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. De data aceasta, cele trei echipe conduse de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au primit sarcina de-a găti rețete spectaculoase pe bază de scoici.

Cei care vor degusta și vor juriza sunt angajați ai companiei aeriene Tarom, adică oameni cu gusturi rafinate și cu o impresionantă cultură gastronomică.

Ionuț Belei din echipa lui Sorin Bontea s-a accidentat la „Chefi la cuțite”

Timpul de gătit este scurt, așa că orice minut contează. Bucătarii se grăbesc să termine totul cât mai repede și cât mai bine, pentru ca rezultatul să fie unul pe măsură.

citește și: Cătălin Scărlătescu, dezvăluire neașteptată la „Chefi la cuțite”! Cu ce rețetă a vândut 70.000 de porții de mâncare

La un moment dat, Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, s-a accidentat și a fost nevoit să solicite ajutorul unui medic, în ediția 31 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

„Jos era sânge ziceai că ai omorât un porc”, a explicat Maria Șandru, la scurt timp după accidentarea colegului său de echipă.

citește și: Scandal între concurenți, în bucătăria „Chefi la cuțite”! „Am crezut că se iau la bătaie”

„A trebuit să aruncăm tocătorul, să eliberăm totul de pe masă, să aducem alte stridii, a curs destul de mult sânge peste tot”, a dezvăluit Sorin Bontea, puțin descumpănit de întâmplarea nefericită.

Vă reamintim că, până acum, Sorin Bontea a câștigat primele trei battle-uri pe echipe, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cătălin Rizea l-a făcut pe Scărlătescu să explodeze! Ce i-a reproșat juratul: „Vrei să o sun pe Adda?!”... Ceartă uriașă în echipa lui Sorin Bontea! Ce a făcut Ionuț Belei, cuțitul de aur din emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x