Antena Căutare

Jurizare sub „AMENINȚAREA” unui soț pretențios: „Am nevoie de cuțite. Alminteri, bărbatul meu o să mă...”

E seara revederilor la „Chefi la cuțite”. După apariția lui Adrian Baba, chefii dau cu ochii de o altă cunoștință mai veche. Elena de la Bistrița s-a întors. Are gânduri mari: „Anul trecut am ajuns până în bootc-camp și am fost la un pas să merg mai departe. Acum nu mai e cale de întors. Trebuie să ajung până în fnalul emisiunii. Alminteri, bărbatul meu o să mă lase aici”, spune ardeleanca focoasă, administrator de fermă mixtă și mamă de copii fără cusur.

Pentru a-și asigura trecerea de preselecții, Elena Rus a pregătit un bulz reinterpretat. Da, da... Și mâncărurile tradiționale pot căpăta alte forme și gusturi atunci când sunt făcute de o minte inventivă.

Întâlnirea cu jurații înseamnă un motiv perfect pentru o scurtă întrecere în timp și pentru jurizarea produsului pregătit de concurenta bistrițeancă.

O revedere-surpriză! Sarea-n bucate a revenit să-i impresioneze pe cei trei jurați: „Dacă ratez și de data asta, o să...... Din București și până-n Filipine, toți concurenții vor să gătească bine. Povestea lui Joel și nucile de cocos!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x