Kani de „Chefi la cuțite” s-a căsătorit. Mireasa a atras privirile tuturor. Ce detaliu au observat fanii

Kani, concurent în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, s-a căsătorit cu frumoasa lui parteneră. Fanii au observat imediat un detaliu ce i-a bucurat din plin.

Kani de la „Chefi la cuțite” s-a căsătorit și imaginile au făcut senzație pe Instagram

Antena 1

Kani a fost unul dintre cei mai surprinzători concurenți din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Cine nu își amintește de frizerul cu look îndrăzneț, plin de tatuaje, care a pregătit pentru chefi o rețetă de pui în crustă de semințe cu sos gorgonzola, ce l-a cucerit instant pe Florin Dumitrescu?

Fostul semifinalist din sezonul 8 i-a uimit pe mulți atunci când a postat pe pagina sa de Instagram imagini cu el și partenera sa, din timpul cununiei religioase. Kani a decis astfel să facă marele pas și s-a căsătorit.

Kani de la „Chefi la cuțite” s-a căsătorit

Kani a făcut parte din echipa de bulinuțe a lui Florin Dumitrescu în sezonul 8 al îndrăgitului show culinar de la Antena 1.

Citește și: Kani de la „Chefi la cuțite” a dat lovitura cu piesa lansată! Ce videoclip îndrăzneț a filmat Andrei Hîncu

Deși nimeni nu îl credea în stare să țină pasul cu haosul din bucătărie, iată totuși că tânărul Andrei Hîncu a demonstrat contrariul. Acesta nu doar că a trecut cu bine peste bootcamp, dar a și reușit să ajungă până în semifinala „Chefi la cuțite”.

Chiar dacă nu a câștigat premiul cel mare, Kani (Andrei Hîncu) s-a ales cu zeci de mii de fani care îi urmăresc mereu activitatea. În prezent, acesta se ocupă de afacerea personală, dar a cochetat și cu muzica. Recent, fostul concurent de la „Chefi la cuțite” a decis să se căsătorescă și dovadă sunt chiar imaginile postat de acesta în InstaStory-uri, acolo unde fanii au putut să-l vadă stând în fața altarului, alături de frumoasa lui parteneră.

Kani de la „Chefi la cuțite” urmează să aibă un copil

Mai mult decât atât, fanii și-au dat seama că tânărul urmează să aibă și un copil. Într-o postare recentă făcută pe pagina sa de Instagram, partenera lui Kani de la „Chefi la cuțite” s-a pozat cu burtica la vedere, lăsând să se înțeleagă faptul că este însărcinată.

Mai mult decât atât, unul dintre internauți a lăsat un comentariu ce face referire la oul de ciocolată cu surprize în interior, iar mesajul a fost apreciat de iubita lui Kani.

Așa cum era de așteptat, fanii s-au bucurat din plin să descopere aceste detalii despre Kani și i-au oferit mii de aprecieri și numeroase comentarii pe Instagram.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Ultimele știri