Antena Căutare

Kani de la Chefi la cuțite a devenit tată. Prima imagine cu bebelușul, publicată de fostul concurent

Soția lui Kani a născut, iar fostul concurent de la Chefi la cuțite a devenit tată pentru prima oară.

colaj-kani-chefi-la-cutite Galerie
Kani de la Chefi la cuțite a devenit tatăl unei fetițe | Antena 1

Kani a distibuit pe rețelele sociale o imagine în care el și soția lui plimbă copilul nou-născut. Maria, soția fostului concurent de la Chefi la cuțite a dat naștere unei fetițe pe nume Eva.

Cei doi au fost discreți în ultima perioadă, iar în imagine nu se vede chipul fetiței, ci doar silueta ei în cărucior.

„Prima tură”, a scris Kani în dreptul imaginii publicate pe Instastory.

Kani și Maria s-a căsătorit de curând, iar mireasa a atras toate privirile.

Pe parcursul sarcinii, soția lui Kani a pozat în diverse ipostaze și a publicat imaginile inedite pe rețelele sociale.

Cum a fost parcursul lui Kani la Chefi la cuțite

Încă din etapa degustărilor pe nevăzute, acesta a reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați cu o rețetă de pui în crustă de semințe cu sos gorgonzola. Florin Dumitrescu a fost atât de impresionat de ceea ce a descoperit în farfurie încât chiar a dorit să afle mai multe detalii despre mâncarea pregătită de tânărul frizer.

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Kani de la „Chefi la cuțite”! Maria face senzație pe Instagram

„Ai reușit din amestecul tău de coniac, smântână de gătit și gorgonzola să dai un gust de cafea sau cacao. E de ținut minte, voi încerca și eu”, a mărturisit juratul emisiunii, plăcut surprins de combinația de arome pregătite.

După ce a primit cuțitele, Kani (Andrei Hîncu) a ajuns în etapa de bootcamp, acolo unde a dat tot ce a avut mai bun pentru a demonstra că și pasiunea te poate ajuta să pregătești farfurii savuroase, deși nu ești bucătar de meserie.

Ambițios din fire, tânărul a reușit să treacă peste cele trei probe cu bine și a ajuns apoi să primească tunica din partea lui Florin Dumitrescu, liderul echipei bulinelor.

Citește și: Kani de la „Chefi la cuțite” a dat lovitura cu piesa lansată! Ce videoclip îndrăzneț a filmat Andrei Hîncu

O surpriză de zile mari a fost atunci când Kani a „supraviețuit” duelurilor și probelor dificile, demonstrând că, deși este de meserie frizer, simpla pasiune pentru gătit te poate face să ajungi să fii la fel de bun precum un bucătar cu experiență.

Acesta a învățat numeroase lucruri despre gătit și a reușit să devină chiar unul dintre cei nouă semifinaliști ai sezonului 8 „Chefi la cuțite”!

Citește și: Cum arăta Kani de la „Chefi la cuțite” fără barbă, cu ochelari și cu bustul la vedere! Fanii nu l-au recunoscut

Chiar dacă nu a câștigat marele trofeu, Kani (Andrei Hîncu) s-a ales cu numeroși fani.

Cătălin Scărlătescu, detalii neștiute din viața sa. Cum a fost dat afară dintr-un restaurant: „Am făcut o tâmpenie”... Ce face Narcisa Birjaru la 4 luni după ce a câștigat Chefi la cuțite. Imaginea cu soțul ei, la care fanii au reacționat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x