Antena Căutare

Mamă și fiică, adversare la „Chefi la cuțite”. Cine câștigă marele război: Scaloppine din Italia sau Ciorba de gâscă din România?

Chefi la cuțite este show-ul culinar în care totul este posibil, inclusiv ca o mamă și o fiică să se dueleze pentru accederea în următoarea etapă.

Două doamne respectabile au venit să-și arate calitățile în fața specialiștilor. Cea care s-a ocupat de înscrierea lor a fost o tânără care consideră că au șanse reale de obține un cuțit. Dacă fata a venit cu un produs specific țării în care locuiește, Scaloppine Limona, mama a prezentat un produs... clasic.

Ciorba de gâscă a ajuns în fața celor trei jurați, iar reacțiile sunt neașteptate: „De departe este o super-ciorbică, dar nu știu de ce este”, a spus Cătălin Scărlătescu. Chef Bontea a fost cel care a câștigat pariul după care s-a pus pe mâncat.

Gina a picat în brațele lui Richy B. Latino-loverul din Chile s-a însurat în România și a venit cu empanadas să-i cucere... Ilie, tânărul care iubește... negresele! „Ai vrut să faci ceva cu negresa asta, dar nu ți-a... crescut. Acum, arde-l pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x