Cum să nu adori așa ciorbă țărănească de gâscă, cu tăieței de casă, acrișoară și gustoasă!
Ingrediente pentru reteta Ciorbă țărănească de gâscă cu tăieței de casă:
- 1,5 kg carne de gâscă
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 2 rădăcini de pătrunjel
- 1 rădăcină de țelină
- 1 ardei gras
- 5 roșii mari
- 4 lămâi
- sare
- 1 legatură de leuștean
- 1 ou
- 200 g făină albă de grâu
Mod de preparare pentru reteta Ciorbă țărănească de gâscă cu tăieței de casă:
Carnea se porționează se clătește și se pune la fiert în multă apă.
Când începe să fiarbă se înlătură spuma formată, se adaugă puțină sare și legumele curățate și tocate în cuburi.
Între timp, se amestecă oul cu făina rezultând un aluat din care se modelează tăiețeii care se vor adăuga la ciorba de gâscă cu 5 minute înainte de stingerea focului.
După stingerea focului se adaugă leușteanul tocat și se potrivește gustul ciorbei cu zramă de lămâie.
Pofta buna!
Empanadas cu creveți și cașcaval... Scaloppine al limone. Un fel de escalop de pui cu sos delicios de lămâie....