Antena Căutare

Nicoleta Pop, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, imagine incendiară cu un decolteu generos. În ce ipostază sexi s-a pozat

Nicoleta Pop, fosta concurentă din sezonul 9 Chefi la cuțite, a făcut spectacol pe Instagram cu o postare de-a dreptul fierbinte. Superba blondină a lăsat totul la vedere într-un body negru, care îi scoate în evidență atuurile fizice.

Nicoleta Pop în două ipostaze diferite Galerie
Nicoleta Pop, fosta concurentă din sezonul 9 Chefi la cuțite, a făcut spectacol pe Instagram cu o postare de-a dreptul fierbinte. | Antena 1

Nicoleta Pop se numărat printre cei mai îndrăgiți concurenți din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Aceasta a impresionat în sezonul 9 de la Chefi la cuțite cu preparatele delicioase, dar și cu aparițiile sale incendiare.

Încă din prima clipă, fosta concurentă a show-ului culinar a reușit să încânte telespectatorii cu aspectul său fizic, fiind o adevărată apariție. Totodată, focoasa blondină nu uită să fie activă și pe rețelele sociale, acolo unde își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața ei și îi încântă cu ipostazele fierbinți în care se lasă fotografiată.

Citește și: Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite”, cea mai îndrăzneață imagine din dormitor. Cum s-a pozat concurenta lui Scărlătescu

Pentru cu nu ezită să își afișeze formele apetisante pe contul de Instagram, Nicoleta Pop a publicat recent o imagine care a pus pe jar publicul masculin. Ea s-a lăsat fotografiată doar într-un body negru cu decolteu abisal și într-o pereche de sandale lungi extrem se sexi.

Cum arată Nicoleta Pop, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, într-un body negru și sandale lungi

Nicoleta Pop a umit cu felul său carismatic și look-ul memorabil în cadrul emisiunii Chefi la cuțite. Mai mult decât atât, aceasta continuă să își surprinsă urmăritorii de pe Instagram cu cele mai provocatoare poze.

De curând, fosta concurentă din sezonul 9 al show-ului culinar s-a lăsat fotografiată în timp ce stătea pe mașină, însă ținuta și ipostaza în care s-a lăsat surprinsă nu au putut să treacă neobservate de internauți.

Citește și: Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite”, într-o rochie transparentă ce i-a lăsat formele la vedere, pe Instagram. Ce au zis fanii

Focoasa blondină a îmbrăcat un body negru și o cămașă albă, iar rezultatul a fost unul spectaculos. Piesele vestimentare îi pun în valoare bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri. De asemenea, a asortat ținuta cu o pereche de sandale lungi, un machiaj discret și coafura rebelă.

"În ton cu vremea de afară...", a scris Nicoleta Pop la descrierea imaginii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că fosta concurentă de la Chefi la cuțite se bucură de un succes răsunător în mediul online, acolo unde are foarte mulți prieteni. Postarea sa a strâns rapid mai biende 1.000 de aprecieri și o mulțime de reacții pozitive.

"Ești prea în ton cu vremea!!🔥🔥", "Wow, Nico! Ești o femeie incredibilă" sau "Ești superbă", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care își menține aspectul fizice.

Citește și: Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite”, apariție îndrăzneață în pantaloni decupați. Fanii au reacționat imediat

Un lucru este evident, Nicoleta Pop este posesoarea unui trup de zeiță și se mândrește ori de câte ori are ocazia cu formele sale. Focoasa blondină și-a obișnuit urmăritorii cu postările sale și surprinde de fiecare dată publicul masculin, iar prietenii virtuali se bucură din plin de pozele publicată de ea.

Sorin Bontea a avut parte de o schimbare de look. Cum arată îndrăgitul chef: „Ce drăguțel sunt acum”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x