Antena Căutare

Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite”, într-o rochie transparentă ce i-a lăsat formele la vedere, pe Instagram. Ce au zis fanii

Nicoleta Pop de la emisiunea "Chefi la cuțite" a reușit să își surprindă din plin fanii cu o fotografie în care apare purtând o rochie transparență, ce îi lasă formele la vedere.

nicoleta pop la chefi la cuțite sezonul 9, in rochie mov Galerie
Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite” a făcut senzație pe Instagram | Antena 1

Pe Nicoleta Pop am putut s-o cunoaștem în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Încă din audiții, aceasta a fost o adevărată apariție și a reușit să îi surprindă pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea cu dezvăluirile sale de viață.

Recent, frumoasa blondină i-a luat prin surprindere pe urmăritorii săi, căci a postat o fotografie în care apare purtând o rochie transparentă, ce îi lasă formele la vedere.

Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite a făcut senzație într-o rochie transparentă, pe Instagram

Deși nu este de meserie bucătar, Nicoleta Pop a pregătit o rețetă de linguine cu creveți atât de bună, încât a mers în bootcamp. De acolo, aceasta a ajuns în echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu.

Ambițioasă și muncitoare, concurenta a încercat să dea totul pentru a-și ajuta echipa. Chiar dacă nu a ajuns în finala „Chefi la cuțite”, doamna din Brașov a cucerit inimile a numeroși români. În prezent, aceasta are mai bine de cincisprezece mii de urmăritori pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite”, apariție îndrăzneață în pantaloni decupați. Fanii au reacționat imediat

Extrem de activă în mediul online, Nicoleta Pop postează des fotografii cu ea în tot felul de ipostaze. În cea mai recentă poză o putem vedea purtând o superbă rochie albă, transparentă, ce îi lasă formele la vedere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ce este femeia?Este singurul cadou care te alege. N. Stănescu ❤”, a fost mesajul postat de fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” pe pagina sa de Instagram, în dreptul fotografiei în care apare într-o ipostază menită să-i pună din plin în evidență feminitatea.

„Ce frumos spus🤗”, „que mujer”, iată doar o parte dintre comentariile date de urmăritorii care i-au oferit fostei concurente de la „Chefi la cuțite” sute de aprecieri, semn că nu puțini sunt cei care o apreciază.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu

Andra Mihail de la „Chefi la cuțite”, cea mai îndrăzneață poză de până acum! Ce a postat pe Instagram... Cum arată Iulian, fiul lui chef Sorin Bontea. Tânărul semănă foarte mult cu tatăl lui: "Sunt un tată mândru!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x