Antena Căutare

Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite”, cea mai îndrăzneață imagine din dormitor. Cum s-a pozat concurenta lui Scărlătescu

Nicoleta Pop din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” și-a surprins admiratorii cu cea mai îndrăzneață apariție de până acum. Poza de pe Instagram a făcut senzație.

nicoleta pop la chefi la cuțite sezonul 9 Galerie
Nicoleta Pop i-a surprins pe fanii „Chefi la cuțite” cu o apariție îndrăzneață | Antena 1

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost Nicoleta Pop din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu.

Aceasta a făcut senzație în etapa de audiții cu dezvăluirile sale și încă de atunci a „pus ochii” pe Cătălin Scărlătescu, explicând că în echipa lui își dorește să ajungă.

Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite” sezonul 9, apariție de senzație pe Instagram

„Este prima oară în viața mea când îl văd pe Scărlătescu atât de fâstâcit. Grasule, cred că la anul dansăm la nuntă, gogule”, au glumit atunci Sorin Bontea și Florin Dumitrescu pe seama colegului lor de platou.

Citește și: Reacția lui Keed, după ce a fost salvat de la eliminare! Gestul neașteptat făcut de concurent

Cu o viață ca-n filmele de le Hollywood și o rețetă de linguine cu creveți și cremă de zucchini, concurenta i-a convins pe cei trei chefi că merită să primească trei cuțite. Ajunsă în etapa de bootcamp, aceasta a dat tot ce a avut mai bun pentru a demonstra că, deși nu este bucătar de meserie, are tot ceea ce îi trebuie pentru a face față „focurilor” din bucătărie. Și fiindcă a fost timp de mulți ani stewardesă, Nicoleta Pop a reușit să treacă peste numeroase battle-uri și dueluri cu brio. După cel de-al 13-lea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenta a fost eliminată din competiție și pierderea i-a întristat pe concurenții din echipa mov.

Recent, Nicoleta Pop a reușit să își surprindă fanii cu cea mai îndrăzneață apariție de până acum.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Concurenta s-a pozat într-o ipostază senzuală și a făcut senzație. Aceasta a ales să poarte un corset negru ce i-a pus de minune în valoare bustul. Poza îndrăzneață a fost însoțită însă de un mesaj și mai îndrăzneț.

„Viața mea e a mea. Nu aparține societății, a culturii sau a religiei. O să fiu eu însămi, o să-mi urmez drumul și nu o să îmi dau silința să mă prefac ca să fiu ca alții. Sunt diferită. Sunt frumoasă”, așa s-ar putea traduce în limba română mesajul Nicoletei Pop.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. Au fost numeroase battle-uri și dueluri ce ne-au adus emoții din plin, răsturnări de situație, momente surprinzătoare și rețete spectaculoase.

Concurenții rămași în competiție se pregătesc acum de marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9, ce va fi difuzată în data de 16 iunie 2021, la Antena 1, de la ora 20:30, atunci când se va alege câștigătorul trofeului.

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Florin Dumitrescu, dezvăluire ce i-a uimit pe fani. Ce a recunoscut despre Keed și ce mesaj a avut pentru Killa Fonic... Ce a recunoscut Florin Revesz, cu puțin timp înainte de finala „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x