Antena Căutare

Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite”, apariție îndrăzneață în pantaloni decupați. Fanii au reacționat imediat

Nicoleta Pop din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu cea mai îndrăzneață apariție de până acum. Blondina din echipa lui Cătălin Scărlătescu s-a pozat într-o pereche de blugi ce-i lasă formele la vedere.

nicoleta pop la chefi la cuțite sezonul 9 Galerie
Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite” și-a surprins fanii cu ultima poză de pe Instagram | Antena 1

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost Nicoleta Pop, fosta stewardesă cu poveste de viață incredibilă, care a reușit să îmbrace tunica mov și să ajungă în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Recent, aceasta s-a pozat într-o ipostază îndrăzneață, ce i-a făcut pe fani să reacționeze imediat. Nicoleta Pop a postat pe Instagram o fotografie în care o putem vedea purtând bluză neagră și pantaloni decupați în zona posteriorului, lucru ce i-a scos în evidență formele.

Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite” sezonul 9, apariție îndrăzneață pe Instagram

Nicoleta Pop a făcut senzație încă din audiții, atunci când „a pus ochii” pe Cătălin Scărlătescu. Cu o rețetă simplă dar extrem de gustoasă de linguine cu creveți și cremă de zucchini, concurenta a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în concurs. Chiar dacă probele din bootcamp au fost destul de dificilă și chiar dacă nu este de meserie bucătar, aceasta a reușit să treacă peste orice provocare cu brio, alăturându-se echipei mov a lui Cătălin Scărlătescu.

Concurenta a reușit să treacă peste numeroase battle-uri și dueluri cu brio. După cel de-al 13-lea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Nicoleta Pop a obținut cel mai mic punctaj la proba de gătit individual și a fost eliminată din competiție. pierzând astfel șansa de-a ajunge în semifinală și finală. Chiar dacă nu a câștigat trofeul, frumoasa blondină a reușit să câștige inimile a numeroși români.

Citește și: Cum arată Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite în costum de baie. Concurenta lui Scărlătescu se mândrește cu forme voluptoase

În prezent, aceasta are mai bine de cincisprezece mii de urmăritori pe pagina sa de Instagram și fiecare poză face senzație. În ultima dintre ele o putem vedea pe Nicoleta Pop îmbrăcată cu niște pantaloni decupați, ce îi lasă posteriorul la vedere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat atunci când au văzut imaginea. Unii au lăudat-o pentru formele de invidiat, în timp ce alții i-au criticat atitudinea lipsită de inhibiții.

Un lucru este însă cert: cu sute de aprecieri și zeci de comentarii, cu siguranță putem spune că forografia postată de Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite” a făcut senzație.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x