Antena Căutare

Noi concurenți, noi talente de descoperit în bucătărie! Juraţii ascut cuțitele în cel de-al şaselea episod "Chefi la cuţite" (LIVE TEXT)

Jurații Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au revenit în competiția culinară mult mai determinați să câștige. După ce trofeul primului sezon a fost adjudecat de echipa Bontea, ceilalți doi vor revanșa. Concurenți noi, talente de descoperit, povești de viață, dar și dialoguri savuroase. ”Chefi la cuțite” are o singură definiție: show total!

Jurații Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au revenit în competiția culinară mult mai determinați să câștige. După ce trofeul primului sezon a fost adjudecat de echipa Bontea, ceilalți doi vor revanșa. Concurenți noi, talente de descoperit, povești de viață, dar și dialoguri savuroase. ”Chefi la cuțite” are o singură definiție: show total!

Startul celui de-al cincilea episod l-a dat Elena Popa. Numele concurentei nu le este străin chefilor, asta pentru că tânăra, orginară din Chișinău, a mai avut ocazia să stea față în față cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor".

A pregătit un quiche, iar jurații au apreciat gustul mâncării și au trimis-o pe Elena mai departe.

Seara continuă alături de Robert Nicolae, un concurent cu origini mixte!

Are 30 de ani și este jumătate român, jumătate arab. Văzând că a luat trei cuțite, a sărit de bucurie pe masa chefilor și i-a pupat pe toți!

Nu e ușor să îi impresionezi pe cei trei chefi, dar Mihaela Anghel a vrut să își încerce norocul la emisiune!

Are 26 de ani și este pasionată de gătit. Deși i-a făcut pe chefi să râdă copios, concurenta nu a mers mai departe.

Este rândul lui Filip Alexandru să vină la „Chefi la cuțite” și să impresioneze.

Are o experiență în bucătărie de aproape cinci ani și a venit să gătească un preparat inventat chiar de el.

După multe dezbateri, se pare că chefii au decis că Filip are tot ce îi trebuie pentru a merge în etapa următoare!

Și iată că a venit rândul Magdalenei Novac să intre în concursul „Chefi la cuțite”.

Are 54 de ani și locuiește în Belgia, unde are o cafenea. A venit să gătească un hamburger de mămăliguță.

Concurenta a reușit să demonstreze că merită să meargă mai departe!

Claudiu Macovei are 22 de ani și este bucătar în Iași. Dar oare va merge mai departe?

A făcut un preparat extrem de colorat (quinoa în trei culori), dar și sănătos. Concurentul s-a remarcat prin creativitate, dar nu a mers mai departe în concurs.

Alexandra Cohal are 28 de ani şi este actriţă. I se mai spune Mini sau Pokemon pentru că e micuţa şi veselă, dar vai de cel care o supără.

Speră să primească cuţitul în această seară cu un preparat pe care prietenii ei îl adoră: Ciuperci la tigaie cu piept de pui. Cuţite? Niciunul...

Ionela Mureşan are 31 de ani şi vine din Cluj Napoca. Are un laborator de cofetărie, iar preparatul din această seară arată superb.

Pregăteşte mousse de ciocolată cu zmeură şi speră să meargă mai departe în competiţie pentru fiica ei, Raisa.

Dacă în prima fază, Chefii o sperie, aceştia nu au decât cuvinte de laudă pentru preparatul Ionelei, care primeşte trei cuţite şi multe aplauze.

Marius Antal are 28 de ani şi vine tocmai din Oradea! Deşi a gătit pentru numeroase personalităţi într-un restaurant din Ibiza, bucătarul s-a întors acasă şi speră că la "Chefi la cuţite" să reuşească să impresioneze.

A reuşit să meargă mai departe cu două cuţite.

Matei Dinică este pasionat de… pâine, aşa că a venit “înarmat” cu desaga plină de făină şi cuo reţetă moştenită de la bunicul său. Practic, un preparat în premieră la “Chefi la cuţite”.

Primeşte două cuţite şi merge mai departe…

Adelina Pestrițu, apariție de senzație! Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut în ce ipostază fierbinte s-a pozat ved... Lacrimi în fața "verdictului"! Elena a fost "Miss", a trecut prin "Iadul bucătarilor", dar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x