Antena Căutare

O concurentă a fost eliminată de la „Chefi la cuțite”! Lovitură grea pentru Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu a primit o lovitură grea, în ediția 31 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! O concurentă din echipa sa a fost eliminată după proba de duel.

O concurentă a fost eliminată de la „Chefi la cuțite”! Lovitură grea pentru Florin Dumitrescu Galerie
Gina Pistol și jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Ediția 31 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una cu adevărat spectaculoasă și plină de surprize. La proba de gătit pe echipe, concurenții au pregătit farfurii pe bază de scoici, ce au fost degustate și jurizate de angajați ai companiei Tarom.

Ce concurent a fost eliminat în ediția 31 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Aceștia au decis că cea mai bună rețetă a fost cea pregătită de Cătălin Scărlătescu, așa că echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au ajuns apoi la duel, la „Chefi la cuțite”.

citește și: Cătălin Scărlătescu, dezvăluire neașteptată la „Chefi la cuțite”! Cu ce rețetă a vândut 70.000 de porții de mâncare

Concurenții intrați la duel au fost apoi nevoiți să gătească rețete pe bază de pește și fructe de mare, iar misiunea s-a dovedit a fi una destul de dificilă pentru toată lumea.

Apoi a urmat degustarea făcută de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Aceștia au acordat puncte fiecărui preparat și apoi a venit momentul ca Gina Pistol să anunțe notele luate de fiecare concurent.

citește și: Cătălin Rizea l-a făcut pe Scărlătescu să explodeze! Ce i-a reproșat juratul: „Vrei să o sun pe Adda?!”

Dintre toți, Cristina Raiu din echipa lui Florin Dumitrescu a obținut cele mai puține puncte, motiv pentru care a fost eliminată în ediția 31 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Surpriza trăită de jurații „Chefi la cuțite”, la degustare! Ce au găsit în farfurii... Cât de sexy este Lavinia Ilcău de la „Chefi la cuțite”. Fotografiile cu care a făcut furori pe Instagram: „Te-aș lua de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x