Antena Căutare

Premieră la ”Chefi la cuțite”! Egalitatea duce la un nou duel: ”- Mi-e atât de rușine, chef! Am gătit nasol!” ”- Dă-ți una peste față!”

Tensiuneava și-a spus cuvântul, iar dorința de a avea farfurii finale impecabile i-a făcut pe cei aflați în proba contra-cronometru să greșească în ultimul moment.

Tensiunea și-a spus cuvântul, iar dorința de a avea farfurii finale impecabile i-a făcut pe cei aflați în proba contra-cronometru să greșească în ultimul moment.

Două dintre farfuriile probei de duel, considerate de jurați ca fiind cele mai slabe, au fost la egalitate, ceea ce înseamnă că intră la proba de baraj. Ioana din echipa lui chef Dumitrescu și ”Lingură” din echipa mov a lui Scărlătescu, ambii bucătari de profesie, se înfruntă în proba de baraj.

”Psihicul e foarte important aici, iar Ioana are un mare dezavantaj aici”, mărturisește Dumitrescu, îngrijorat că își va pierde încă un concurent.

Panică în bucătărie, după ce un concurent a comis-o: ”A ieșit un fum din cuptor, zici că era incendiu!” Proba duelului a... CE LOVITURĂ! Chef Dumitrescu mai pierde un concurent, iar echipa îi rămâne în trei oameni: ”A făcut o mizerie. Iar când ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x