Antena Căutare

Prin ce dramă a trecut Amalia Mihart (Esa) de la Chefi la cuțite sezonul 11. Concurenta s-a luptat cu o boală cumplită

Amalia Mihart (Esa) din echipa lui chef Cătălin Scărlărescu în sezonul 11 Chefi la cuțite are o poveste de viață neașteptată. Iată prin ce dramă a trecut în cu câțiva ani.

Colaj cu Amalia Mihart (Esa) în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
Amalia Mihart (Esa) din echipa lui chef Cătălin Scărlărescu în sezonul 11 Chefi la cuțite are o poveste de viață neașteptată | Antena 1

Amalia Mihart (Esa) se numără printre norocoșii care au obținut o tunică neagră din partea lui chef Cătălin Scărlătescu în bootcamp. Concurenta a pășit mai încrezătoare ca niciodată în forțele sale încă de la preselecții.

Aceasta a realizat farfurii spectaculoase care au convins chefii că locul său este în competiția sezonului 11 Chefi la cuțite. Pe lângă preparatele deosebite, Amalia Mihart (Esa) s-a făcut rapid remarcată prin comportamentul său și povestea de viață.

Citește și: Drama neștiută a lui Stelian Nistor de la Chefi la cuțite sezonul 11. Prin ce a trecut concurentul: „Mi s-a oprit inima”

Încă din prima etapă a show-ului culinar, concurenta lui chef Cătălin Scărlătescu nu s-a temut să își expună viața personală. Mai mult decât atât, aceasta a vorbit cu lacrimi în ochi despre drama prin care a trecut în urmă cu câțiva ani.

Amalia Mihart (Esa) din sezonul 11 Chefi la cuțite are o poveste de viață copleșitoare

Amalia Mihart (Esa) a dezvăluit în timpul emisiunii că a fost diagnosticată cu o boală cruntă la scurt timp de la nașterea fiului său. Așadar, medicii i-au spus că suferă de cancer la gât în stadiul 2.

„Pot să fiu un exemplu de femeie puternică, fiindcă la un moment dat viața m-a încercat foarte greu și doar cu multă putere și ajutor de la Dumnezeu poți depăși aceste lucruri. Am fost tentată, cumva, să fiu supărată pe Dumnezeu. Am avut cancer la gât. Eram tânără, aveam un băiețel acasă, de lângă care a trebuit să plec, fiindcă am ales să nu fac tratamentul în România. Eu când am ajuns la Paris eram deja stadiul 2. Chiar este și a fost o traumă, nu știu. Să fii tânăr și să descoperi lucrul ăsta, cu un bebe mic acasă, de un an, nu este cea mai ok veste pe care o poți primi. În această boală, psihicul te doboară în primul rând. Am fost supărată pe Dumnezeu, pentru că primul lucru pe care îl spui într-o situație de genul acesta este: „De ce eu, Doamne?” De ce eu, nu știu. Dar odată cu trecerea timpului am văzut câți oameni buni îmi sunt alături, mi-au dat putere să înțeleg că este doar un impas în viața mea, care oricum va trece.

Citește și: Cum arată soțul Amaliei Mihart (Esa). Imagine înduioșătoare cu familia concurentei din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu

Am înțeles că trebuie să fiu o luptătoare și să gândesc pozitiv. Îi sfătuiesc pe toți oamenii care trec prin asta astăzi să lupte pentru visul lor. Viața mea a început cu adevărat după ce m-am întors de la tratament. Sunt o mamă împlinită, un om de succes. Acum totul e mai frumos, mai perfect, mai potrivit”, a povestit Amalia Mihart (Esa) la Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea a fost făcută de un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, au fost depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Drama neștiută a lui Stelian Nistor de la Chefi la cuțite sezonul 11. Prin ce a trecut concurentul: „Mi s-a oprit inima”... Amalia Mihart (Esa), imagini rare în rochie de mireasă. Cât de schimbată era concurenta sezonului 11 Chefi la cuțite acu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x