Antena Căutare

Rafinament franțuzesc și savoarea tradițională în farfuriile echipelor „Chefi la cuțite”!

Confruntările pe echipe de săptămâna aceasta au adus în fața degustătorilor preparate savuroase care au ridicat nivelul competiției.

Confruntările pe echipe de săptămâna aceasta au adus în fața degustătorilor preparate savuroase care au ridicat nivelul competiției.

Cei trei chefi au tras la sorți specificul culinar pentru echipa pe care o coordonează: dacă în prima seară bucătăria internațională a stat la baza meniului, preparatele pe bază de pește au fost vedetă în farfuriile celor de la masa de jurizare în următoarea. Toate gatite cu produse Lidl >>

Rafinamentul preparatelor de inspirație franțuzească i-au făcut câștigători pe cei din echipa verde în ediția de luni, iar rețeta tradițională de păstrăv cu mămăligă a echipei portocalii a cucerit detașat în confruntarea de marți.

Concurenții s-au folosit de imaginație și de varietatea produselor din cămara Lidl pentru a ridica fiecare farfurie la rang de artă.

Prospețimea și savoarea condimentelor au făcut diferența, iar melanjul de influențe culinare a încântat papilele gustative exigente ale invitaților de la masa jurizării.

Bontea i-a scuipat mâncarea! Scărlătescu și echipa mov pierd primul concurent! Doamna Miki pleacă acasă: ”Nu am niciun s... „Portocala mecanică” a dat o lecție adversarilor: au câștigat duelul doar în trei oameni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x