Antena Căutare

Rahela, secrete din culisele "Chefi la cuţite", după ce chef Scărlătescu a "furat-o" dintr-o echipa adversă

Rahela şi Daniel, doi dintre concurenţii echipei lui Cătălin Scărlătescu, au dezvăluit secrete din culisele "Chefi la cuţite"

Rahela, secrete din culisele "Chefi la cuţite", după ce chef Scărlătescu a "furat-o" dintr-o echipa adversă Galerie
Concurenți în echipa mov a lui chef Scărlătescu

Rahela Pîslaru și Daniel Andrieș sunt doi bucătari din echipa mov, condusă de chef Scărlătescu. Rahela a fost de curând schimbată, a trecut din echipa albastră în cea mov, asta după ce chef Cătălin și-a folosit una dintre temutele amulete.

Rahela este de meserie cofetar, excelează în deserturi și este, după cum o descrie Scărlătescu foarte, foarte muncitoare. Este printre cei mai tineri concurenți de sezonul acesta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Daniel a fost în echipa mov încă de la început. Are o experiență vastă în bucătărie, 15 ani, timp în care a lucrat și pe croaziere. Și-a dorit să fie bucătar de mic. A lucrat cu chefi celebri din România, inclusiv cu Cătălin Scărlătescu și cu Sorin Bontea. Este pasionat de pescuitul sportiv.

Echipa mov are cei mai puțini concurenti rămași

Echipa mov este în inferioritate numerică în acest moment cu doar 3 bucătari. Echipa mov a câștigat doar 2 battle-uri până în momentul acesta și a avut un parcurs cam dificil.

Chefi la cuțite mai are doar două confruntări pe echipe, când se vor stabili semifinaliștii sezonului 7.

Finala Chefi la cuțite e aproape! Concurenții dau ultima bătălie în bucătărie! Cine merge mai departe... VIDEO! Se încinge atmosfera la Chefi la cuțite, cu cea mai aprinsă ceartă de până acum. Chef Sorin Bontea și Florin Dumi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x