Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Răzvan Babană a răbufnit și a dat cărțile pe față! Mesajul dur al concurentului Chefi la cuțite: „Asta e pentru ăia mulți care au tupeul să creadă despre mine ce vor ei!”

Nu mai există dubii că Răzvan Babană a fost cel mai simpatic concurent din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite! Recent, acesta a postat un mesaj ce i-a surprins pe fani!

Mesajul surprinzător al lui Răzvan Babană

Este plin de șarm, este amuzant, este mereu optimist și pus pe șotii, dar în același timp dă dovadă și de multă maturitate.

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite este genul de om care se ferește să judece oamenii și are un mod extrem de liber de-a gândi, motiv pentru care nici la rândul lui nu dorește să fie judecat de către cei din jur.

Mesajul surprinzător al lui Răzvan Babană

Recent, fostul concurent a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat danilor, dar mai ales celor care îl critică. Iată mai jos cuvintele care au pus fanii pe jar:

„Asta e pentru ăia mulți care au tupeul să creadă despre mine ce vor ei!! Vă demonstrez că urc multe trepte și o să ajung unde vreau! Asta așa ca să aveți motive: Voi care v-ați ghidat toată viața după ce-o să zică lumea...Până la urmă, ce a zis?”, a fost mesajul surprinzător transmis de Răzvan Babană fanilor, dar și celor care l-au criticat în ultima vreme.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube