Antena Căutare

Reacție de milioane la „Chefi la cuțite”! Mirel a făcut spectacol când a aflat că e salvat! Ce concurent a părăsit competiția

În bucătăria „Chefi la cuțite” s-a dus o bătălia cruntă, mai ales după proba duelului! Supa cremă le-a dat tuturor bătăi de cap!

În bucătăria „Chefi la cuțite” s-a dus o bătălia cruntă, mai ales după proba duelului! Supa cremă le-a dat tuturor bătăi de cap!

Concurenții au extras un bilet pe care scria numele unei legume cu care au fost nevoiți să prepare o supă cremă gustoasă și aspectuasă.

Nu toți bucătarii au avut norocul de partea lor! Unii au reușit să dea savoare farfuriei, în timp ce alții doar au încercat să iasă cu bine din probă.

La final a urmat, inevitabil, jurizarea preparatelor și decizia finală!

Mirel a gătit cea mai bună supă din această ediție și a făcut show de zile mari când a primit verdictul că merge mai departe în concurs!

În schimb, Marius Georgescu este cel care a părăsit competiția, fiindcă supa cremă de ciuperci nu a fost pe placul chefilor.

Îți amintești de momentul în care s-a luat la ceartă cu cei trei chefi, la proba de selecție? (CLICK AICI)

Supă cremă într-o mie de feluri și un deznodământ dureros! Chefii gustă preparate extrem de ciudate!... „Chefi la cuțite” lider de piață cu prima confruntare: show-ul a fost alegerea preferată a telespectatorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x