Antena Căutare

Roxana Stegaru i-a uimit pe chefi cu povestea sa! A fost la un pas să-și piardă casă, din cauza soțului: „Amenda era 32.000”

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este Roxana Stegaru, venită tocmai din Italia pentru a-i cunoaște pe cei trei chefi.

Roxana Stegaru i-a uimit pe chefi cu povestea sa! A fost la un pas să-și piardă casă, din cauza soțului: „Amenda era 32.000” Galerie
Roxana Stegaru în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Roxana Stegaru s-a stabilit de 21 de ani în Italia, dar a decis să vină în România pentru a participa în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Chiar dacă a avut ceva emoții, concurenta a pregătit o super rețetă de tagliatelle cu sos de parmezan și porcini, sperând că farfuria sa va arăta din plin ce talent are, în materie de gătit.

Roxana Stegaru, dezvăluiri emoționante la emisiunea Chefi la cuțite

Odată ajunsă în fața celor trei jurați, concurenta de la „Chefi la cuțite” a povestit mai multe detalii incredibile din viața sa, desprinsă parcă din scenariul unui film de la Hollywood.

citește și: Roxana Stegaru a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu! Ce a dezvăluit la „Chefi la cuțite”

„Soțul l-am cunoscut când munceam la bar, am stat căsătoriți 16 ani. Am început în Italia cu un bar mai mic, greșeala a fost că am lăsat toată gestiunea în mâinile soțului meu și de acolo au luat-o lucrurile razna.

El nu a plătit dările la stat, am aflat că a pus casa la licitație. Am divorțat după ce am aflat că locuința a fost pusă la licitație, rămâneam pe stradă eu, cu mama, cu tata și cu băiatul meu. Am primit ajutor și am răscumpărat casa.

citește și: Faye Papa e senegalezul care i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite”! „În țara mea bărbații n-au voie în bucătărie”

Când a văzut că m-am pus pe picioare a făcut ceva și m-am trezit cu amendă de 32.000. Am reușit să fac rate și ușor, ușor voi plăti și amenzi și tot”, a dezvăluit concurenta, emoționată, dar extrem de optimistă.

Pentru rețeta pregătită, Roxana Stegaru a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe, în următoarea etapă a competiției culinare „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Roxana Stegaru a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu! Ce a dezvăluit la „Chefi la cuțite”... Distracție de zile mari în culisele „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol au făcut senzație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x