Antena Căutare

Scărlătescu i-a spus că este un fel de „Jolly Joker”! Darius le-a dat chefilor multe bătăi de cap! „Aș putea să enervez lumea, mă pricep la asta”

Darius Pleșa a venit din Anglia pentru a-și demonstra talentul culinar, după ce a fost complet absorvit de cel de-al treilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Darius Pleșa a venit din Anglia pentru a-și demonstra talentul culinar, după ce a fost complet absorvit de cel de-al treilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”.

A venit cu o rețetă spectaculoasă de porumbel afumat cu frunze de ceai. Spune că are încredere în el și chiar dacă emoțiile i-au jucat feste, concurentul și-a făcut treaba bine, gătind cu multă pricepere fiecare element din farfurie.

„Știu că aș putea să-mi aduc contribuția de adrenalină la emisiune, să-i enervez pe ceilalți. Mă pricep la asta”, a zis acesta plin de încredere.

A venit și mult așteptatul moment al dezbaterilor. S-au tachinat, au glumit și până la urmă, Darius a primit două cuțite și a mers mai departe în concurs!

„Ăsta ești tu, Jolly Joker”, i-a zis Scărlătescu la final. Motivul? Află urmărind clipul video de mai sus!

De la concurent în cârje și până la ofițer MAI, emisiunea „Chefi la cuțite” le-a avut pe toate! Cei trei chefi fac prăpă... Au ridicat cloșurile și... surpriză! Salată cu viermi în farfuriile juraților „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x