Antena Căutare

Situație fătă precedent la „Chefi la cuțite”! Ce au pățit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Vestea bombă cum că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu se vor juriza între ei pentru următoarele trei amulete a făcut senzație la „Chefi la cuțite”!

Situație fătă precedent la „Chefi la cuțite”! Ce au pățit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu Galerie
Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, în ediția 22 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea este cel care va degusta și va juriza preparatele, pentru a decide cine merită amuleta pusă la bătaie de Gina Pistol.

Ruleta ingredientelor a scos la iveală și care sunt ingredientele cu care trebuie să gătească cei trei bucătari: șofran, foie gras și brânză gorgonzola!

Au ieșit scântei în bucătăria emisiunii Chefi la cuțite

Combinația este una care i-a cam speriat pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar timpul scurt de gătit i-a determinat să se apuce imediat de treabă!

citește și: Maria Sandru, prima femeie care va câștiga „Chefi la cuțite”? Ce a dezvăluit concurenta

citește și: Prințesa Anastasia, cea mai dulce concurentă de la „Chefi la cuțite”! „Cred că e mai mare decât mine mixerul ăsta”

Fiecare și-a ales câte o rețetă cu care speră să facă senzație, iar forfota s-a declanșat în bucătăria „Chefi la cuțite”, în lupta pentru amuleta 22 din sezonul 8 al celui mai îndrăgit show culinar.

citește și: Liliana Maria Haldea, poveste emoționantă de viață la „Chefi la cuțite”! „Am făcut accident înainte de emisiune”

Cel care pare cel mai sigur pe ideile sale este Florin Dumitrescu, fiindcă acesta a părut că știe ce vrea să gătească, lucru lăudat chiar și de Cătălin Scărlătescu. Rămâne de văzut însă cine va câștiga amuleta 22, oferită de Sorin Bontea!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ruleta ingredientelor, provocare uriașă pentru amuleta 22 de la „Chefi la cuțite”! Ce noroc au avut chefii... Anastasia are șase ani și a topit inimile tuturor, la „Chefi la cuțite”! „Le fac acest preparat ca la bătrânețe să fie f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x